Janjuš spavao u stanu svojih rođaka, Maji se ne javlja na telefon, a ona se nada njihovom susretu

Ljubavni računi između svoje zadrugara tek treba da se raščiste

  • 4
Zadruga Finale Foto: Jelena Simonović, Marko Jovanović

Sinoć je održano finale rijaliti programa "Zadruge 3", koji je sigurno obeležio i ostavilo veliki trag u životima Marka Januševića Janjuša i Maje Marinković, koji su bez obzira na njegov brak započeli ljubavnu romansu.

Iako još nije prošlo ni punih 24 sata od finalne noći, Maja je otkrila kakva je situacija između rijaliti ljubavnika i u kakvim su oni sada odnosima.

- Sve je u redu sa nama, imali smo sinoć malu raspravu, razgovarali smo o celom našem odnosu, dosta toga još treba da se vidi. Janjuš je trenutno kod brata u stanu, videćemo se danas ili sutra - rekla je Maja.

Marinkovićeva je ispričala i da je njen otac Taki ljut na nju i njene poteze koje je prethodnih meseci imala u rijalitiju, a otkrila je i da li su se Janjuš i njen otac sreli nakon završetka Zadruge.

- Tata je jako ljut na mene, ne podržava on, zna da sam napravila grešku, ali ja sam bila iskrena i stvarno sam zavolela, pa sad ko podrži, podrži. Sve je pitanje, niko ne može da zna šta može da se desi u budućnosti, Janjuš i ja treba da sednemo da porazgovaramo, pa ćemo videti- rekla je Maja.

- Ja sam sa tatom pričala, još je sveže, cela priča je burna, ali mislim da će vremenom situacija da se slegne. Naravno da ja poštujem mišljenje svojih roditelja, ali odluke donosim sama. Janjuš želi da razgovara sa mojim ocem, da mu se izvini zbog nekih stvari, ali Taki je bio ljut, nije baš bio trenutak - otkrila je ona za "Premijera vikend specijal".

Maja je takođe tvrdila da se čuje sa Janjušem, međutim na njene pozive on se nije javljao, međutim on se kasnije na poziv novinara javio i otkrio kako se trenuto oseća i gde se nalazi.

- Ovo nije moj telefon, nego od sestre. Kad uzmem svoj broj telefona, čućemo se. Broj koji smo koristili je kod brata, a on je otišao po moje stvari. Ja sam rekao da je bio taj kontakt, za pola sata ću imati svoj broj telefona, pa... Trenutno ne mogu da odgovorim ništa, ako može. Neću pričati vezano za porodicu - rekao je Janjuš putem telefonskog poziva.

Video: Maja i Janjuš zaratili u studiju

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mane

    12. jul 2020 | 19:31

    Janjus je težak folirant.. Svaki put mu je žena progledala kroz prste a on opet pravi avanturu.. Nadam se da ovaj put neće preći preko prevare iako mu to nije prvi put..

  • Krlja

    13. jul 2020 | 09:23

    Nema gde da spava...sad ce zadruga 4....ima jos slobodnih kreveta 😂😂😂

  • Dejan

    13. jul 2020 | 11:59

    Ovi pokušavaju da nastave rijaliti. Beznačajni su foliranti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA