Očajni Mensur poslao fanovima poruku: Ljudi, pravite mi velike probleme, a treba da mi olakšate...

Vezu su nastavili nakon rijalitija, ali se očigledno nisu nadali ovakvoj reakciji

  • 5
Zadruga 3 finale Mensur i Mina/Foto: Marko Jovanović

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić nastavili su vezu i nakon izlaska iz Zadruge 3, iz koje je kao pobednik otišla Iva Grgurić sa 50.000 evra, ali njihovi fanovi to očigledno nisu dočekali sa oduševljenjem.

Mensur i Mina ne samo da su nastavili vezu, već su započeli i zajednički život, ali, kako se čini, nisu očekivali da će naići na negativne reakcije i osude van rijalitija, pa se nakon što se zahvalio svima koji su glasali za njega, Mensur obratio fanovima uz molbu da prestanu da vređaju Minu i njega.

- Velike mi, ljudi, pravite probleme... Vi treba da mi olakšate, ne da mi otežate... Molim vas, nemojte da vređate Minu niti mene, nisam to zaslužio. Ja vas poštujem i poštujem što ste vi uz mene, i nemate pojma koliko sam vam zahvalan... Ali nemojte da radite to... Mi to ne radimo! - napisao je na Instagramu.

- Ja neću da budem kao drugi, ja zlo ne želim nikom... I ja ne spletkarim... Sve što je i ko je radio meni, njemu na dušu. Ja sam ispoštovao sve i sve je na moju štetu na kraju... Ali neka... - poručio je.

S druge strane, Mina na svom profilu nije imala lične objave, već je samo objavila već postojeću na društvenim mrežama.

Evo i njhovih objava:

Mina i Mensur u finaloj večeri Zadruge 3:

Video: Pao sočan poljubac Anabele i Andreja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Biki

    13. jul 2020 | 12:49

    Sva njihova gluma i kreveljenja padaju u vodu, sve manje ljudi interesuju ove gluposti.Za 5 dana niko i neće da zna ko je Mensur,a o pobedniku ne treba trošiti reči,osim; Kakav šou,takav i pobednik.

  • Ja

    13. jul 2020 | 12:55

    "Aj pali" pozz od Djeksona 😀

  • Aco

    14. jul 2020 | 12:12

    Da li to on traži da se prema Mini odnosimo sa poštovanjem kao prema kraljici? Poštujemo je kao što ju je on poštovao 9 meseci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA