Maja očajna, ni Taki joj ne oprašta: Nisam se videla sa Janjušem, on je sve vreme sa ćerkom

- Razumem ja njega i njegove obaveze, ali volela bih da vidim kako će to da funkcioniše - rekla je Marinkovićeva

  • 9
Marko Janjušević, Maja Marinković Foto: Marko Jovanović

Maja Marinković otkrila je da se od završetka Zadruge 3 nije videla sa svojim, još uvek oženjenim dečkom, Markom Janjuševićem Janjušem, jer je on sa svojom ćerkom Krunom.

Njih dvoje za sada ne znaju na čemu su, a plan je da Janjuš iznajmi stan u kojem će živeti sam, a nakon nekog vremena videće kako će se njihova ljubavna romansa odvijati.

Janjuš i ja rešavamo taj naš odnos, još ne znam tačno na čemu smo, čujemo se, sve funkcioniše okej, ali je on sve vreme sa Krunom. Nije baš onako kako sam ja očekivala - rekla je Maja za Pink.rs.

- On sada nema nikakve veze sa Enom, neće se pomiriti, imaju kontakt samo zbog Krune. On će da iznajmi stan u kom će da živi sam. Više ja znam šta hoću nego on. Još se sumiruju utisci, ali ja stojim iza svojih postupaka - rekla je Maja i dodala da joj Jnajuš nedostaje.

- Naravno da mi fali. Razumem ja njega i njegove obaveze, ali volela bih da vidim kako će to da funkcioniše. Mislim da na njega trenutno utiču mišljenja drugih ljudi. Njemu je sada dete na prvom mestu, što je i normalno, mislim da treba muški da stane iza svega - istakla je Marinkovićeva.

Maja je otkrila da je njenn otac Taki zbog cele situacije sa Janjuševićem i dalje ljut na nju, ali da ga razume.

- Mnogo je ljut, ima puno pravo da se tako ophodi. Nije nikako za tu našu priči, ne vidi nas zajedno. Jeste protiv toga, ali ja pokušavam da balansiram. Gledam da još nemaju nikakvu komunikaciju. Možda se vremenom slegne situacija i sve bude kako treba - rekla je.

- Prvo treba Janjuš i ja da rešimo neke stvari, on to muški treba da prihvati. Ja razumem sve, ali nismo mi od juče zajedno. Još ne znam na čemu smo, čujemo se, pa ćemo videti šta će se dalje dešavati - dodala je Maja.

Marinkovićeva je istakla da je u kontaktu sa Janjušem, kao i da joj neće biti problem da se približi njegovoj ćerki Kruni, ako nastave svoju vezu.

Video: Maja i Janjuš zaratili u studiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    14. jul 2020 | 22:49

    10 meseci je proveo pored tebe, dok je dete msm samo jednom video.. Pa normalno je da će sada sve vreme da bude uz svoje dete!!!! Sta si ti očekivala, da bude 1,2 dana sa cerkicom i odma tebi da doleti!!

  • M.

    15. jul 2020 | 09:38

    Izuzetno ružna devojka...

  • Ljubav?

    15. jul 2020 | 00:00

    Vrti ih oko malog prsta. Može mu se, vaga gde mu je bolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA