Razdvojenost im teško pada: Nadežda poslala Tomi nikad emotivniju poruku, pomenula i sina Longa

Da ni Paniću nije lako, govori i činjenica da sa svojim cimerima svakodnevno priča o Nadeždi i njihovom sinu

  • 2
Toma Panić i Nadežda Biljić Nadežda i Toma. Foto: ATA images

Nadežda Biljić i njen vanbračni partner, mankenke Toma Panić, su trenutno razdvojeni zbog njegove odluke da drugi put uđe u Zadrugu.

Njih dvoje su se nedavno ostvarili u ulozi roditelja, a ono što Tomi trenutno najteže pada jeste razdvojenost od njihovog sina Longa, što se može i zaključiti po njegovim postupcima.

Naime, od kada je kročio na imanje Toma svakodnevno u priči sa cimerima pominje svog sina i suprugu, a često ih  pozdravlja i šaljem im poruke ljubavi.

Njega u stopu putem malih ekrana prati Nadežda, koja je svoje društvene mreže iskoristila da svima još jednom pokaže koliko ga voli i koliko joj nedostaje.

Pevačica je objavila sliku na kojoj se ljubi sa svojim izabranikom i zahvalila mu se na svemu i pružila mu podršku.

- Ljubavi moja, i tebe vole tvoja žena i beba, i Drvence volimo najviše na svetu! Izborićeš se ti, nisi još ni počeo, sve si u pravu... I hvala ti što me kao i uvek štitiš od svega i svih. Ti i beba ste moj život i moja najveća snaga! Svim srcem sam uz tebe, uvek i zauvek na tvojoj strani - poručila je Nadežda putem Instagrama.

Nadežda i Toma Printskrin: Instagram/nadezda_biljic_offical

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccccccc

    11. septembar 2020 | 12:29

    Bozeeee, koje odvratno ime za dete , sram vas bre bilo u sred Srbije u Valjevu das ime detetu longo , fuuujjj ! Seljacka posla , longo panic , ccccc , koji idiotizam , primitivizam . Koga briga za tamo nekog tvog satro dobrog druga koji se tako zvao . Kao da bi on u tamo nekoj desetoj državi dao ime svom detetu po tebi , toma !!!!

  • Nadica

    12. septembar 2020 | 09:26

    To bese onaj sto je pretukao... ah, ta ljubav?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA