Zadrugarka otkrila jezive detalje iz prošlosti: "Uhvatio me ja za gušu..."

Nemilim scenama je prisustvovao i Anđelin dečko, ali ipak nije smeo da je zaštiti

  • 3
Zadrugarke Anđela Milenković, i Aleksanda Nikolić, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Zadrugarka Anđela Milenković se poverila svojoj cimerki Aleksandri Nikolić i ispričala joj potresnu ispovest i tešku priču sa kojom se suočila.

Naime, ona je doživela strašno nasilje od strane dečka kog je odbila da poljubi, zbog čega ju je on dohvatio i krenuo da je davi.

- Dečko kog sam znala, nisam htela da ga poljubim, on nije imao poštovanja prema tom svom drugu, ja kao njegova devojka, ja nisam htela i onda me je uhvatio za gušu i krenuo da me davi - započela je Anđela.

Čak ni njen dečko, koji je prisustvovao tom događaju nije smeo da je odbrani, jer je napasnik izvadio i nož.

- Taj dečko nije smeo ništa, ovaj je vadio nož. Da bi on mene krenuo da šamara, znaš li kakvi su to bili šamari? Niko reagovao nije, zato sam se rasplakala sinoć. Dozvolila sam da neko kog sam znala, da sebe dovedem u takvu situaciju - otkrila je ona i dodala da je isto veče mogla biti i silovana:

- Mogla sam da budem silovana, ali me je Bog sačuvao. Kada sam otišla u stan, on me je samo zagrlio. On je mene gledao u oči, nije mogao da me gleda zbog toga što je uradio. Bilo je tu tri drugara, on je vadio nož. On se izvinjavao, ali džabe, kad me nije zaštitio. Hoću da ti kažem, da li se uplašio, bilo ih je više, ispao bi veliki haos tu. To je osoba kojoj sam stvarno verovala.

Njenu kompletnu ispovest poslušajteu videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA