Marija uzvraća udarac Mišelu: "Zagorčavao mi je život..."

kulićeva nije mogla da zaustavi suze, dok je pričala šta je sve preživljavala zbog Miljane

  • 11
Marija Kulić Marija Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Rat između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića traje od samog ulaska u Zadrugu, a sada se oglasila i Marija Kulić koja je iznela nove detalje iz prošlosti i rekla da neće imati milosti prema Mišelu.

- Ovako! Ja moram da počnem ovo komentarisanje, svi ste Miljanu upoznali, ali ja moram da kažem ljudima nešto o mom detetu. Jedna devojka u rijalitiju prošle sezone, je jednom mene iskometarisala i rekla kako se u mojim očima vidi tuga, i kako sam nesrećne. Ja ne mogu da kažem da je tako, Miljana je moja sreća, podarila mi je unuče. Ja njoj kažem svašta i malo grublje, da bi me shvatila - započela je Marija.

Kulićeva je ispričala kroz šta je sve prolazila zbog Miljanine opsesije prema pevačima, ali bez obzira na sve kao majku je uvek zaboli kada neko za njenu ćerku kaže da je bolesna.

- Ona je veliki borac, ali me pogađa kada kažu da je ona bolesna. Od kako je ona počela da gleda pevače, niko od nas nije bio imao snage da je odvrati, pretila je da će se ubiti, čak smo je tražili i na železničkoj stanici. Mogu samo da kažem da smo mi prošli pakao, a prema Mišelu neću imati mislosti dok je ovde - nastavila je ona, a zatim otkrila detalje o Mišelu i njegovim pretnjama:

- On je meni zagorčao život, zvao me je i pretio kako će da je obesi, ja nisam znala šta mi je sa detetom! Onda sam čula da su je tukli. Ona nije imala našu podršku, sama je htela, a on je došao ovde da glumi žrtvu - otkrila je Marija.

Marija je molila Mišela da joj pomogne, međutim kako je on to odbijao, njena ćerka je na kraju završila na psihijatriji u kraljevačkoj bolnici.

- Ja sam jednom pričala sa njim, i moram da objasnim sve. Ja sam njemu rekla i molila ga kao čoveka, da sedne sa njom i popriča, i da će je verovatno proći želja. On je to odbio, i ponašao se kao i sad, drsko i bezobrazno. Tražila sam pomoć lekara, i privatne lekare sam uzimala kako bi ona sve prevazišla. Ona je završila u Kraljevu u psihijatrijskoj bolnici, odakle su me pozvali i obavestili da je ona smeštena tamo, i da se sama javila - otvoreno je pričala Marija.

Celu Marijinu ispovest poslušajte u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maria

    12. septembar 2020 | 23:58

    Zagorcavao joj zivot decko kojeg je psihicki maltretirala, uhodila i zlostavljala na vise nacina njena cerka. O boze, dal ja ovo stvarno citam??

  • zoroo

    13. septembar 2020 | 13:18

    ti si jos ludja od cerke...kakva majka takva cerka

  • Pomoć za Miljanu

    13. septembar 2020 | 10:09

    Šta rade službe socijalne zaštite u ovom slučaju? Da li je normalno da se zanemaruje dete zarad učešća u rijalitiju. Da li ovo društvo ima nekog odgovornog da se pobrine da se dete oduzme od ne odgovornih roditelja. Ne mogu da shvatim da osoba sa psihičkim problemom na ovaj način bude zloupotrebljena zarad dizanja rejtinga. Ako je otpuštena kao izlečena onda lekar treba na odgovornost, ili produkcija što korist bolest za dizanje rejtinga emisiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA