"Vežbaš da bi širio lepeze, hodaš kao ćuran!" Zaratili Kristijan i Vladimir, reagovalo obezbeđenje

- Evo, ti i ja ćemo se naći napolju, ideš sa mnom jedno mesec dana, vodiću te kao kuče, vezaću ti brnjicu - rekao je Golubović Tomoviću

  • 14
Tomović, Golubović Prepirka Kristijana i Vladimira/Printskrin: TV Pink

Vladimir Tomović i Kristijan Golubović obračunali su se u Zadruzi ovog utorka, a reagovalo je i obezbeđenje. Kristijan je pričao o izdržljivosti, treniranju i ocenjivao pojedine zadrugare u tome, posle čega je usledila rasprava njega i Tomovića.

- On je primetio animozitet i u pravu si. Ne mogu da te gotivim zbog mnogih stvari, ali nije razlog Stanija. I da sam bio sa Stanijom, što nisam, uzmimo da kao jesam, ja sam vozio taj "pežo", ti si vozio posle mene... Znamo šta znači biti s nekom devojkom posle nekog frajera. To uvek ostavlja trag u nekom šmekerskom svetu... Ako smo vodili računa ko je s kim bio, ne bismo ni bili sa tom devojkom, ja mislim da je to tako. Bio sam u zatvoru, nisam mogao lično da odgovorim na to što ste komentarisali... - rekao je Golubović za Tomovića.

- Nemoj mene u isti koš! Rekao sa: "Popi*am se na zajedničku podršku ako ta podrška gleda u paru oženjenog čoveka i slobodnu devojku", tebe nisam ni pomenuo! - rekao mu je Vlada.

- Ako čovek ima 130 kila, jači je od tebe - normalno. A ti ovako ideš, kao trkaći ćuran, to je kompleks i takvi su dobijali nokdaun devedesetih godina - rekao je Kristijan, na šta mu je Vlada rekao da je sad 2020. godina.

- Ja imam 107, ti 137 kila, merili smo se juče - rekao mu je Vlada i nastavilo se međusobno izazivanje.

- Što animozitet prema meni kad ja hodam najnormalnije?! - pitao ga je Tomović govoreći kako on trenira zbog zdravlja.

- Ne, ti ne hodaš normalno. Ti vežbaš da bi širio ovde lepeze...

- Ja sam 12 godina igrao rukomet i 5 godina za ragbi reprezentaciju Crne Goe. Nisam bodi-bilder, nisam nikad u životu... - pravdao se Tomović.

- Smešan si kad hodaš ovako i kad se mrštiš. Evo, ti i ja ćemo se naći napolju, ideš sa mnom jedno mesec dana, vodiću te kao kuče, vezaću ti brnjicu... - nastavljao je Kristijan.

- Nema šanse, jer ako se ti meni sprdaš i nazivaš me ćuranom... Ja se tebe ne bojim i ne pretiš mi! - rekao je Tomović, a obezbeđenje je već došlo i stajalo spremno pred vratima.

- Ja znam da si pi*kica u duši. Vidim ti u zenici strah. Ti meni ne veruješ. Ćuti, klošaru, vidi na šta ličiš! U dresu od osam evra... Ti si pokvaren. Ja sam mangup, dokazaću ti! Pobledeo si! - govorio mu je Kristijan i tražio od Vlade da ga izazove, ali je on upono odbijao govoreći da je trenutno dobar čovek.

- Ovo što je bilo između nas je ostalo i ja čekam. Ja sam stara sačekuša, ja čekam jako, jako dugo. Ja znam da čekam - zaključio je Golubović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolle

    15. septembar 2020 | 22:06

    "Kikiju" treba objasniti, da su svi najopasniji krimosi pod zemljom. Preživele su samo "babe".

  • Sone

    15. septembar 2020 | 20:18

    ovaj Krele ili bolje reci Klovn iz 90tih ,mesto mu je u prdekani ,a ne u normalnom zivotu....Nerazumem dokle ce vise da laje i vredja druge ljude ?

  • Mara

    15. septembar 2020 | 21:15

    Ovaj Kristijan je presmesan vise..kome su zanimljive njegove priče..mozda nekim klincima od 20-ak godina,mada..ne verujem da ni kod njih prolazi prica-ja sam ovo uradio,ja to i to..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA