"Izbušiću nekoga kao svinju": Zadrugar u suzama pričao grozote, Kristijan ga "ščepao" da ga smiri

- Ne može niko na crtu da mi stane. Nisam ja Kristijan Golubović - govorio je Filip

  • 1
Zadruga

Kristijan, Vladimir, Filip/Printskrin: TV Pink

Sinoć je u Zadruzi tradicionalno, kao i svakog utorka, održana žurka na kojoj je pevao potpuno drugačiji Darko Lazić, a ni ova žurka nije prošla bez haosa.

Filip Car i njegova devojka Aleksandra Nikolić imali su žestoku raspravu posle čega je on završio u suzama, a zadrugari pokušavali da ga uteše.

Rekao je kako je od 16. godine na ulici, da ima osam razreda osnovne škole i da je sve što ima u životu napravo isključivo sam.

- Sve u životu sam sam napravio. Već sam rekao na Rajskom ostrvu, moj honorar daću u humanitarne svrhe za azil za pse. Ja ću ovde biti gladan i žedan i neko će mi se smejati? Neko će se meni smejati, ja ću biti ovde gladan i žedan, a neko će mi se smejati... Ne možeš mi se smejati...jer ću se vratiti ovde i izbušiću nekoga kao svinju - govorio je.

- Ne može niko na crtu da mi stane. Nisam ja Kristijan Golubović, neće me neko je*ati, ismejavati! Ja sam prošao ono najsurovije, najgore, sam! Ja sam ovde polugladan, polužedan... Mene neko da izigrava! Ja imam ponos kao ove pločice ovde, ali nemoj to koristiti. Sve ću porazbijati - vikao je Filip, dok su Stefan Šebez i Vladimir Tomović pokušavali da ga smire.

Potom ga je Kristijan ščepao rekavši mu: "Hajmo da pijemo pivo", da bi ga odveo nazad na žurku, ali Filip nije odustajao od priče da neće dozvoliti da ga iko ponižava, te da su u Zadruzi kvarni i muškarci i žene.

Posle svađe je pokušao i da napusti imanje u Šimanovcima, ali su ga učesnici Zadruge sprečili u tome.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA