"Kakvu ti kilometražu imaš": Kristijan i Car nabrajali Aleksandrine bivše, tu su i Karić i Zola

Zadrugara se u jednom trenutku jako iznervirala, pa je dohvatila predmet kako bi gađala Filipa

  • 3
Lazar Čolić Žola, Stefan Karić, Zadruga

Zola, Karić, Aleksandra i Filip, Foto: Youtube/Zadruga Offical, Nikola Tomić

Filp Car se opasno zagrejao za atraktivnu zadrugarku Aleksandru Nikolić, a kako bi izgladio odnos sa njom on je došao u pab da traži još jednu šansu od nje, međutim njihova priča je totalno "skrenula" drugim tokom.

Kada se Filipu i Aleks pridružio Kristijan, njih dvojica su počeli da zbijaju žale na račun zadrugarke i nabrajali njene bivše momke. Car i Aleksandra su počeli da se prepucavaju, kada ga je ona zamolila da prestane i da među njima nikada ništa neće biti.

- Kako da ti kažem više, čoveče? Ne postoji više šansa, prekini, rekla sam ti sve. Stvarno sam te gotivila, ali nećemo imati ništa više - rekla je Aleks, na njenu priču se nadovezao Kristijan koji je branio Filipa:

- Filip je jako spontan. A ti si sva naivna, ljubi tata pi*ku! Ništa bez sek*a! 

- Svakako ćemo mi to obaviti kad izađemo. Ti si mi svakako samo za razonodu, neću te sigurno voditi mami! - šokirao je Filip.

Kristijan je zatim rekao Filipu da će mu smetati svi njeni bivši momci, prvom prilikom kada bude popio i počeo da ih nabraja.

- Smetaće i tebi frajeri. Kada popiješ, zameraćeš joj i Karića, Kristijana, Zolu - rekao je Kristijan, na šta se kratko nadovezao Filip:

- Kakvu ti kilometražu imaš!

Aleksandri je očito zasmetalo njihovo provociranje, pa je uzela predmet i krenula da gađa Cara, a on joj je zapretio da će je tretirati kao muškarca ako ga pogodi time u glavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA