"Miljana je napadna i prelazi granice i hoće kadar na silu"

Kristijan je pomenuo i Mišela Gvozdenovića tokom svog izlaganja

  • 6
Kristijan Golubović Kristijan Golubović Printskrin: TV Pink

Kristijan Golubović sinoć je u pabu popričao sa voditeljem Darkom Tanasijevićem. Popularni Kiki se ovog puta osvrnuo da Miljanu Kulić, za koju kaže da hoće kadar na silu.

- Mišel zna da sam ja gazda u pabu i da ne može bez mene da prođe svaka smicalica, Miljana je napadna i prelazi granice i hoće kadar na silu. Ona njega hoće na silu da izludi, njeno ponašanje je neumesno, a oni ga opravdavaju jer mu ona to radi. on je odlučio da naplati sve to sa njom, on nije došao da naplati istinu za maltretiranje - rekao je Kristijan i dodao:

- Kulićke misle da se svi foliraju, one su opsednute tuđim životima. One su subjektivne, a žele da sve shvatimo tako kako je. Ne slažem se sa Đedovićem, Mićom, Šašičkom i Kulićkama. Oni komentarišu svaku situaciju u kući i mene opterećuju - naveo je on.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    21. septembar 2020 | 11:11

    Kristijan je ovaj put bio iskren i bez dlake na jeziku! Sve sto rece za Miljanu je upravo tako i ja kao gledateljka grozim se gledajuci i kako se ponaša i maltretira Misela! Pitam se dali je njoj uopšte mesto u rijalitiju ili negdje drugdje 🤔

  • sultan

    21. septembar 2020 | 11:23

    A zasto to ne ustane i ne kaze za stolom ? Pogotovo ovo za Misel? Bar neko da mu pruzi podrsku, a ne da cuti ili da se smeje i onda uvek Misel ispadne nenormalan a ne Miljana !Inace sve je lepo rekao svi se oni slihtaju Miljani da im se nebi nakacila na grbacu!

  • ggd

    21. septembar 2020 | 17:43

    Ugojio se, isti miljana. Zato se i svađaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA