Mina progovorila o raskidu sa Mensurom, zapretila da će izneti javno sve što joj je radio

Oglasila se u lajvu, ali i na Instagramu, a sve poruke upućene su Mensuru

  • 5
Mina Vrbaški, Mensur Mina i Mensur/Printskrin: Instagram/_mina.official__

Turbulentna veza Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića završila se nedavnim raskidom, po ko zna koji put. Prema Mininoj priči, sada je stvarno kraj, a tim povodom oglasila se u lajv uključenju na Instagramu, kao i sa nekoliko javnih objava na račun svog sada već bivšeg dečka.

Mina je tokom lajva plakala i objasnila da je Ajdarpašić kriv što je ona otišla iz Crne Gore, ali i navela ljude na razmišljanje da joj uradio nešto nažao.

- Zašto se ne pitate zašto sam otišla iz Crne Gore? Što ne pitate njega? Evo, pitajte gospodina zbog čega sam se vratila, da li je on bio dobar prema meni, kao što se predstavlja, tačnije kao što ja predstavljam. Sada ćeš ti dobiti rat sa mnom, pa da iznesem sve šta i kako si radio!

- To što se vi smejete, volela bih vama tako da se desi! Možete da pričate da sam folirant, da sam ovakva, ja sam to čoveka volela i volim ga još uvek! Tako da, Mensure, nastavi da se sprdaš sa mnom, ako ćeš rat, dobićeš ga! Imaš tvoje drugare, znaš šta si mi radio! Svesna sam da smo mi završili posle ovog lajva, ali okej, ako nastavi ovako da me provocira, ja ću vam objasniti sve! Da mene neko ovoliko poremeti koliko me on poremeti, ja to ne znam, meni to nije jasno! - izjavila je Mina u suzama tokom lajva.

Takođe, na Instagramu je objavila nekoliko stvari na Mensurom račun, kao i poruku.

- I tako... Sve one silne lekcije o tome šta treba ili ne treba su pale u vodu. Ma, neka sam ja najgora. Ali nikada nisam dozvolila nikome da mi priča ružno o tebi... A kamoli da mi se ta osoba ikada obrati ponovo! I tu je razlika između tebe i mene! Nisam više čak ni ljuta... - napisala je.

Video: Mina grca u suzanama i javno se izvinjava Mensuru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nuena

    27. septembar 2020 | 10:43

    Seljanko, neskolovana i nebitna! Sakri se i cuti, ne znas dve recenice.da sastavis a glumis neku bitnost...kako si bedna...

  • Bojana

    27. septembar 2020 | 13:19

    Sta koga briga zasto i kako si raskinula sa njim? Niste za zajedno dovidjenja i kraj. Sad bi ti opet, da se samo o tebi pise budalo jedna. Dok si bila sa njim valjao ti sad cuti.

  • Mara

    27. septembar 2020 | 22:58

    Ova djevojka treba da se liječi..zaista je bas u problemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA