Stanija sa obezbeđenjem ulazi u Zadrugu

- Za nekoliko dana planira da uđe u Zadrugu, a tada će početi pravi spektakl između nje i Kristijana. Zbog toga se poslednjih dana nikome ne javlja i skuplja snagu za 10 meseci koje će provesti u rijalitiju - kaže izvor

  • 12
Stanija Dobrojević, Marko Marković Stanija Dobrojević, Foto: Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević uskoro planira da uđe u Zarugu 4, ali ne sama, već sa svojim obezbeđenjem koje će je čuvati od Kristijana Golubovića!

Kako se priča, Stanija zahteva da sa sobom povede momka koji će je paziti, s obzirom na to da joj je Kristijan javno zapretio smrću.

- Stanija i Kristijan su se mesecima pred početak „Zadruge 4“ prepucavali, ali kada je Golubović javno obećao da će je ubiti bude li mu ikada spomenula ćerku, shvatila je da je vrag odneo šalu. Budući da se bliži njen ulazak u rijaliti, odlučila je da ništa ne prepusti slučaju i da angažuje svoje lično obezbeđenje koje će je 24 sata štititi od Kristijana - priča izvor.

- Svaki učesnik rijalitija „Zadruga“ je potpuno bezbedan, budući da na imanju postoji nekoliko momaka koji obezbeđuju učesnike i koji intervenišu svaki put kada situacija može da postane incidentna. Ali, uprkos tome, Stanija je zamolila produkciju da joj omoguće da uvede i svoje obezbeđenje, a oni su joj izašli u susret.

- Za nekoliko dana planira da uđe u „Zadrugu“, a tada će početi pravi spektakl između nje i Kristijana. Zbog toga se poslednjih dana nikome ne javlja i skuplja snagu za 10 meseci koje će provesti u rijalitiju - kaže izvor za Alo! na kraju.

Kristijan gubi 150.000 evra ako udari Staniju 

Golubović rizikuje da izgubi ceo honorar od rijalitija, ukoliko bude fizički naudio Staniji. Naime, Dobrojevićeva se pred početak Zadruge obratila produkciji i tražila da joj posebnim ugovorom obećaju zaštitu od Kristijana.

Golubović je tada morao da potpiše ugovor kojem je, između ostalog stajalo, da će izgubiti 150.000 evra ukoliko bude udario Staniju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    29. septembar 2020 | 10:33

    Srbijo dotakla si dno dna.

  • Jure

    29. septembar 2020 | 14:50

    Kome treba Stanija u Zadruzi sa njenim manipulacijama i pljuvačinama...Obezbedjenje od koga? Bolje joj je da skrati jezičinu i da se ponaša normalno, a ne da izigrava..... Valjala se na Farmi s njim po senu krevetu, sklopila dil da on izadje i napuca je" glasove", pa je napravila cirkus kada je trebala da ga isplati.... Cirkus Kolorado....

  • Ja

    29. septembar 2020 | 14:46

    Kako sejes tako zanjes, Stanija! Vredjati čoveku ženu i dete i očekivati da ti posle toga prosipa put laticama ruža je u krajnju ruku tupavo. Da se plašiš zaista, nikada ne bi ušla u zadrugu. Toliko o tome. Inače, nema sta da pokaže, žena je sve fejk već pokazala, dosadila je i bogu i narodu. 40 godina skoro ima i nema nikoga i vuče se po rijalitijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA