Kristijan žestoko o Sanji: Ona je za hoklicu i kićanovića, a pita se da li da se rukuje sa mnom?!

- Matora voli Sanju, rekla mi je da nemam dokaza... Ako Kristijan krene da vadi dokaze...  - rekao je Kristijan

  • 2
Kristijan Golubović, Sanja Stanković Kristijan Golubović i Sanja Stanković, Foto: Nikola Tomić

Kristijana Golubovića iznerviralo je što Sanja Stanković pri ulasku u Zadrugu nije želela da se pozdravi sa njim, pa je tokom razgovora sa voditeljem žestoko prokomentarisao Stankovićevu.

Golubović je istakao da je želeo da ispoštuje Sanju, ali da je došao u situaciju da, kako ju je nazvao, "prostitutka i lezbejka", razmišlja da li da se pozdravi sa njim.

- Ustao sam da ispoštujem devojku (Sanju, prim. aut.), da joj pružim ruku, pa dođete u situaciju da vam prostitutka i lezbijka kaže da ne zna da li da se rukuje sa vama. Nisam želeo da pravim frku oko toga. Jednom prilikom sam Matoroj, kao konstataciju, rekao da su takve devojke za hoklicu i kićanovića, pa da ne znam šta joj to treba - rekao je Goluović.

- Ja nikada nisam imenovao, a ona se pronašla. Matora je imala sto devojaka, moglo se odnositi na bilo koga. Matora voli Sanju, rekla mi je da nemam dokaza... Ako Kristijan krene da vadi dokaze... - zaključio je.

Inače, Sanja se sukobila sa bivšom partnerkom Jovanom Tomić Matorom, jer nije stala u njenu odbranu kada je Kristijan pričao o njoj. Matora i Sanja sada ne razgovaraju, a Stankovićeva se pri ulasku u Zadrugu nije pozdravila sa Kristijanom.

Šta je Kristijan rekao o Sanji pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: Još jedan u nizu nervnih slomova Miljane Kulić, ponovo pokušala da pobegne iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA