Marija zamerila Vuku što je otkrio intimne detalje odnosa sa Kijom: Ne volim kad momci pričaju...

- Čuli smo samo jednu stranu i odvratno mi je da neko priča šta je radio... - rekla je Marija

  • 26
Kristina Kija Kockar, Vuk Mob Foto: Nikola Tomić,. ATA images

Marija Kulić zamerila je Vuku Mobu što je u rijalitiju izneo detalje odnosa sa Kristinom Kijom Kockar, i to pred njegom majkom Nadicom Zeljković.

Ona je Vuku dala srednji budžet, pa je napomenula da mu pored pričanja o Kristini i njihovoj intimi zamera i to što kuka da hoće kući.

- Vuče, imam zamerku što kukaš da hoćeš kući. Odnos prema supruzi, sve pohvale. Možda čak ni taj flert sa Sanjine strane nije trebalo da dozvoliš. Kad ti priđe takva osoba, okreneš se i odeš, da te nema u kadru sa takvom osobom. Sve pohvale za ostalo - počela je priču Marija.

- Što se čopora tiče, vidim da više ne postoji, svako se izdvojio za sebe. Čekaj dan kada ćeš postati roditelj. Jedino što imam da zamerim, u odnosu sa Nadicom, ne volim kad momci pričaju, pogotovo što je tu Kijina majka, ona nije tu... - rekla je ona.

- Čuli smo samo jednu stranu i odvratno mi je da neko priča šta je radio. Da se ova žena neprijatno oseća... To bih ti zamerila, ne samo kao majka, nego i kao ženska osoba. Ispada ono: "Šta mi vredi što sam bio, ako niko ne zna" - zaključila je Marija.

Podsetimo, Vuk nije želeo previše da otkriva detalje odnosa sa Kijom, ali je nakon njene konstaatacije da je "postao kao Miljana Kulić", novinaru rekao kakav je bio njihov seks.

- Kakav je bio taj seks bez kondoma? - upitao je novinar Vuka.

- Bio je izuzetno dobar, hvala na pitanju - rekao je Vuk.

Šta je Marija zamerila Vuku pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: Vuk Mob poručio Kiji da ga ne vuče za jezik, ponovo zaratio sa Nadicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina!!!

    19. oktobar 2020 | 19:29

    Pokrivao je on nju dve godine, sve dok njeni fanatici nisu napali njegovu verenicu da laze, tek tada je priznao i opisao kakva je Kija i sta radi. Spopada la ga je i ako joj je odma rekao da od veze i emocija nema nista, pa je i posle toga otisla kod njega na more, kada je i tu otkacio, iznajmila apartman za njih i zvala na veceru, sto je on odbio.... Posle mesec, dva, pozvao je mrtav pijan i ona pristala... A kada je saznao da se vidja i sa drugima vise nije hteo bez zastite... To vam je ta prica a sve u periodu dok jenapadala Slobu za sve i svasta... I da se ne zaboravi pre vuka je bila sa androm, karicem, filipom... To je ta moralna zena!!!

  • Bajka

    19. oktobar 2020 | 21:12

    Možete da je mrzite koliko hoćeete ali Kija je Kija.

  • Krlja

    19. oktobar 2020 | 21:04

    Izlazi polako istina o "svetici" 😂😂😂 bice toga jos 😜😜😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA