Rijaliti učesnik šokirao: "Sad sam izašao iz Zadruge, samo da... pa se vraćam"

Neko je očigledno želeo da se našali, ali mu to nije pošlo za rukom

  • 5

Milan Janković Čorba trenutno boravi u Zadruzi 4, dok je na njegovom zvaničnom profilu na Instagramu objavljen video da je Čobra pobegao iz Zadruge.

- Sad sam izašao iz Zadruge samo da "pirnem" nešto, vraćam se brzo, ljubi vas brat - kaže Čorba na snimku, kojim je izazvao brojne rekcije gledalaca rijalitija, ali i svojih fanova.

Međutim, Milan se bez dileme trenutno nalazi u Zadruzi i nijednog momenta nije pokušao da pobegne iz rijalitija, jer je prethodne noći komentarisao tokom nominacija, a bio je aktivan i tokom proslave momačke večeri Filipa Cara.

Očigledno je neko ko vodi Čorbin Instagram profil pokušao da se našali, ali mu baš i nije poštlo za rukom s obzirom na to da je Janković celu noć proveo u Zadruzi, i to pod budnim okom kamere.

Pojedini Čorbini pratioci zaključili su da se radi o neslanoj šali, pa su u komentarima pisali: "Ovo je pre Zadruge", "Kako ne kapirate da je ovo snimljeno pre rijalitija?".

Snimak koji je objavljan na Čorbinom Instagramu, gde on priča da je "izašao iz Zadruge" pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ubiću alkoholičarku: Marija u nervnom rastrojstvu čupala Miljanu a sve zbog Zole

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    24. oktobar 2020 | 17:01

    Jakna na njemu a usao kada su bile bas vrućine,koga Laze priznajete da je juce pobegao..

  • Predrag

    24. oktobar 2020 | 14:05

    Uzeše ČORBI 10.000eura za ništa. Pa nismo mi debilna nacija da poverujemo u dotični snimak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA