Verenik ispričao da je Maji platio silikone, ona "propala u zemlju": Alenova rekcija je hit

- Nisam očekivala da će tako nešto da kaže, razočarana sam što pominje to - rekla je Maja

  • 3
Maja Marković i Jovica Putnjiković Alen Hadrović Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Maja Marković saznala je da se njen verenik Jovica Putniković oglasio povodom njenog prisnog odnosa sa Alenom Hadrovićem, a zbog njegovih reči Maja je od sramote "propala u zemlju".

Jovica je istakao da je platio garderobu, zube i silikone, a Maji nimalo nije bilo prijatno kada je čula da šta je njen verenik izneo u javnost.

- Drago mi je da se oglasio, nisam očekivala to od njega. Normalno je da me kao dečko podržava u svakom smislu, pa i u finansijskom. Što se tiče grudi, ja sam uzela karticu. Za ovo drugo je dao veći deo novca, stvarno mi je mnogo pomogao, i što se tiče fizičkog i psihičkog stanja, a nije sve platio - rekla je Maja i dodala:

- Ružno mi je da pričam o tome. Povredila sam ga. Kad smo pričali o svemu ovome, rekla sam mu da se neće desiti, desilo se. On je rekao da neće da me krivi ako se nešto desi ovde, ali dobro. Povredila sam ga. Ne znam šta da kažem za to što je izjavio.

Kada je čuo šta je Majin verenik rekao, Hadrović je ponudio da mu Jovica ispostavi račun i da mu vrati novac koji je "uložio" u Markovićevu.

- Ja sam totalno drugačiji od tog njenog bivšeg momka, verenika... Može meni da ispostavi račun da mu vratim te pare. Nisam očekivao da će da se spušta na nivo finansija. Sada su mi neke stvari mnogo lakše u glavi, nadam se i u Majinoj - rekao je Alen.

- Nisam očekivala da će tako nešto da kaže, razočarana sam što pominje to. Ja sam rekla Kenanu, da mi je on rekao da se neće oglašavati, razočarana sam u to što je pričao o finansijskom smilu, a ne emotivnom. Mogao je i po tom pitanju - zaključila je Markovićeva.

Video: Čorba pobegao iz Zadruge?! Samo da pirnem nešto i vraćam se

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    25. oktobar 2020 | 10:55

    Varas covijeka koji se bori za zivot i da stane na noge poslije nekoliko operacija,vacari mu se vjerenica dok on muku muci i jos kaze za sve sto je on platio da je ona sama ,pa sta ocekujes pih

  • Sa cveta na cvet

    25. oktobar 2020 | 11:12

    Nedaj Bože nikome ovakva žena

  • Veso

    25. oktobar 2020 | 12:37

    Jadno i bedno od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA