Maja sumnja da je trudna dan nakon što je prevarila verenika, on kaže da su "radili na bebi"

Nakon što je započela vezu sa Hadrovićem Markovićeva ima simptome trudnoće

  • 2
Maja Markovic, Jovica Foto: Nikola Tomić, Youtube/Zadruga Official

Maja Marković tokom dana požalila se dečku Alenu Hadroviću da joj nije doboro, a tokom emisije povraćala je nekoliko puta, pa je zahtevala da joj izvade krv zbog analiza.

Ona je dan ranije javno započela vezu sa Alenom i ostavil svog bivšeg verenika Jovicu Putnikovića, a mnogi sumnjaju da je Mrkovićeva u drugom stanju, jer je Puniković ranije izjavio da su pred njen ulazak u rijaliti "pravili dete".

- Ne verujem da je trudna, ipak je ona tamo već dva meseca skoro. To što povraća ne mora da znači da je trudna. O tome ću svakako misliti kad sve to bude provereno i sigurno - počeo je Putniković.

- Valjda je imala ciklus u međuvremenu, ne znam, ne bih sve to komentarisao, dok ne budem siguran, ne želim da unapred pričam o tome, želim ipak da sačekam da to se uverim o to - rekao je Jovica za Pink.rs.

- Dogovorili smo kad uđe da pokaže šta zna i da kad izađe ide na neke časove, da nastavimo dalje i da se venčamo i da imamo dete. Mi smo čak i deset dana pre njenog ulaska u Zadrugu pravili dete - rekao je Putniković nakon saznanja o Majinoj prevari, samo dan ranije.

Kako izgleda, Maji nimalo nije svejedno što ima simptome trudnoće, a da li je u drugom stanju ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA