Nisu mogli da kontrolišu emocije i strast: Rialda i Kenan se prvi put poljubili

Njih dvoje ni ranije nisu krili simpatije jedno prema drugom

  • 0
Rialda Karahasanović, Kenan Tahirović

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesnici Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović nakon simpatija koje su duže vreme pokazivali jedno prema drugom, poljubili su se prvi put u programu.

Naime, Kenan i Rialda šetali su imanjem, a onda su stali kod doka uz jezero. Njih dvoje su se grlili, a Kenan je pevačicu nekoliko puta poljubio u vrat.

Zatim joj je prišao tik uz usne, a kako nije mogao da obuzda emociju i strast, poljubio ju je i ona mu je istom merom uzvratila.

Inače, veliku pažnju gledalaca i zadrugara nedavno je privukao poljubac Rialde i Vladimira Tomovića, a kako je pevačica tada rekla sve se dogodilo slučajno, jer je Vladimir slučajno okrenuo glavu, kada ga je ona ljubila po licu, pa je tako došlo do poljupca.

Vladimir je takođe tvrdio da poljubac nije snimljen, ali je snimak naknadno procurio i ljubavni momenat Rialde i Tomovića više nije tajanstven.

Kako je izgledao prvi javni poljubac Rialde i Kenana pogledajte u videu u nastavku, kao i poljubac Karahasanovićeve i Tomovića.

Video: Oni tvrde da je bilo slučajno: Procurio snimak poljupca Rialde i Tomovića o kojem svi bruje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA