Sanja se guši u suzama zbog ljubavi prema Franu: Dva puta me je ponizio, nije mi dobro...

Sanja nije mogla da savlada emocije, pa se rasplakala

  • 2
Sanja Stanković, Fran Pujas Printskrin: Youtube/Zadruga Official, Foto: Nikola Tomić

Sanja Stanković plakala je i gušila se u suzama zbog Frana Pujasa, kojem je javno priznala da oseća emocije prema njemu, a Tara Simov tešila ju je u dvorištu.

Stankovićeva smatra da se Fran udaljava od nje zbog uticaja druih zadrugara, a povredilo ju je to što ju je, kako je rekla, ponizio dva puta.

- Ne mogu da verujem. Hajde Vuk, ali da Jovana na to kaže: "Koji kralj". Šta imaju ljudi protiv toga da mi se dečko sviđa? Fran se sve više udaljava od mene. Rekla sam mu da ne moramo biti zajedno, ali da se družimo... - počela je priču Stankovićeva.

- Ne znam šta sam mu uradila. I ova ku*vetina, ustala i sama sebe ukanalila. Krivo mi je što drugi imaju uticaja na njega, ja mogu sa svima da se borim, ali ne mogu protiv njega - pričala je Sanja i neutešno plakala.

- On samo ima manjak samopouzdanja. On misli da ti je samo igra. Stoji da nisi trebala ispasti paćenica i priznaš emocije, ako nisi bila sigurna šta on oseća, sada tako ispada - tešila ju je Tara.

- Kakva igra, nije mi dobro kad ga vidim, kad prođe pored mene želudac mi se okrene. Juče me je dva puta ponizio, a ja mu želim najbolje ovde! - rekla je Stankovićeva.

Razgovor Sanje i Tare, kao i šta je sve Stankovićeva izgovorila gušeći se u suzama pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: Toma pljuje Nadeždu, dok mu u naručju leži Paula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA