Dok se Nadežda bori za njihovog sina, Toma je stravično ponižava: Sa Paulom smislio imena za decu

Bez srama su pričali o planovima za budućnost i deci

  • 3
Toma i Paula Toma i Paula, Printskrin: Youtube/Zadruga Offical

Ono što je već nedeljama jedna od glavnih tema u Beloj kući, jeste upravo veza Paule Hublin i Tome Panića koji napolju ima nevenčanu suprugu Nadeždu Biljić sa kojom ima sina Longa.

Upravo su danas iz tog razloga Toma i Paula gostovali u  radio emisiji "Delegati", koju vode Janjuš i Car i tu ispričali  o svom odnosu.

- Zovem je "ljubav", odavno nisam bio zaljubljen, budi u meni slobodnijeg dečka. Kad popijem sa njom, ne budi agresivnost. U našem preduzeću cveta cveće - rekao je Toma.

Kazao je i da planira da razgovara na Nadeždom kada bude napustio imanje, ali da željno iščekuje da vidi sina Longa, 12. marta, kada mu je rođendan.

- Naravno kad izađem, obavićemo razgovor, ne znam da li će biti odmah, to ne zavisi od mene. Moraću da vidim svoje dete, 12. marta mu je rođendan. Nadam se da će da mi dovedu sina da ga vidim. Janjuš to zna - rekao je Toma.

Njih dvoje su otišli toliko daleko kada je odnos u pitanju, pa su progovorili o tome da su pričali i o trudnoći.

- Pričali smo nešto i pitam je šta bi da ostaneš trudna, ona kaže ostavila bi cigarete - rekao je Toma, a na to se nadovezala Paula i rekla koja imena su planirali da daju deci:

- Radila sam neke, nešto da vidimo, kog će pola biti dete, meni prvo muško. Imena za decu, mušku - Gal, Kron Aleksandar... Curica - Atila.

Video: Toma pljuje Nadeždu, dok mu u naručju leži Paula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA