Kristijan o najjačim seks akcijama: Od zatvora do plićaka, spomenuo i "silikonsku ljuljašku"

- El Manijako su me zvali u Španiji - otkrio je Golubović

  • 5

Tokom igre istine prošle noći, Alen Hadrović postavio je pitanje Kristijanu Goluboviću koji je, kao i obično, svojim anegdotama šokirao i prisutne i gledaoce.

- Zanima me, pošto mislim da ćeš detaljno da mi opišeš, najneobičnije mesto, lokacija, gde si imao seks - upitao ga je Hadrović.

Imao sam najnemogućije mesto, pred kamerama u zatvoru, gde se ne može imati seks. Imali smo u ćošku, to smo snimili. Ucenjivao sam stražu da dobijem privilegije da to ne izbace na internet. Sedimo preko stola, ona je došla sa druge strane, imala je srce od dlaka, nije imala gaće. Najveći blam je bio u avionu. Bilo je nešto u avionu, ispao je veliki blam - počeo je Kristijan.

- Da smo bili u vozu, izbacili bi nas. To je neko najneobičnije mesto. Sanja je pitala da li u privatnom, ne, nego u putničkom, A klasa. Lupali nam na vrata, bio je ukor. Izblamirala me žešće. Onda, na primer, na Ibici 87. godine, na plaži. Puna plaža u plićaku, ja legao preko nje, bockam na kvarno. Neki klinac roni, ja čujem nešto pljacka. Mali se zbunio, gleda. Na Ibici plaža ko odavde do Šimanovačke rampe. Što se tiče toga, ja sam požudan i nezasit bio - nastavio je Golubović.

- Pričao sam priče, za dan sam imao i po 3, 4 devojke, a da ja ne završim, da ne kažem sv*šim. Ne zato što sam manijak. El Maniaco su me zvali u Španiji. Palma de Majorka, Kosta de sol. I dan danas imam neke slike iz zatvorske posete, čuvam u kolekciji. Sad mi ništa ne znače, ali kao corpus delicti, da se to desilo. Kao ovde sada ispred da imamo seks, a da vam je komandir ispred i proverava da li se dodirujemo. Imam i mnogo smešnijih stvari, kao ljuljaška silikonska, cipele za vratilo. Ljuljaška silikonska je najbolja stvar, objasnio sam Anji i Cveletu. Probajte, videćete kako je dobro - zaključio je Golubović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA