Gastoz priznao da ga zbog ovoga nije sramota: "Žene su mi plaćale, dobijao sam ozbiljne ponude"

Žene su i davale pare i plaćale sve i svašta, nije me sramota - ispričao je Nenad

  • 6
Gastoz Foto: Nikola Tomić

Rijaliti učensik Nenad Marinković Gastoz otkrio je da je dozvoljavao svojim nežnijim polovinama da mu plaćaju račune, ali i da je od njih dobijao ozbiljne finansijske ponude.

Gastoz je sa Mladenom Vuletićem, Markom Perovićem pričao o odnosu sa ženama, a nakon što su Mladen i Marko ispričali svoja iskustva, Nenad je otkrio da i on ume da pusti ženu da se "isprsi" i zavuče ruku u svoj novčanik.

- Evo, ja sam izašao na ručak sa ribom i ona je platila. Plaćala mi je i za auto sve šta treba - rekao je Marko.

- Ja sam dobijao ozbiljne ponude od dve devojke, ali nikad nisam hteo da prihvatim. Jedna devojka je čak htela da mi digne studio, ja nisam želeo to.  Zato što ništa nismo imali, samo smo se ljubili - rekao je Marinković i nastavio:

Ona je meni danas kao mentor. Ali žene su i davale pare i plaćale sve i svašta, nije me sramota - ispričao je Gastoz, a njegova izjava iznenadila je mnoge.

Podsetimo, Marinković se nedavno isklizao pored bazena u vili "Parova", a tom prilikom je pao i odmah se uhvatio za glavu kojom je jezivo udario o pod.

Video: Prva decenija rijalitija u Srbiji je prošla, ušli smo u drugu: Evo ko su najpopularniji pobednici

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA