Mina tvrdi da ju je Mensur zlostavljao, zatim se on oglasio: Ne znam šta će biti ako ja uletim tamo

- Ne može ona od mene da napravi nikakvog agresivca i prestupnika jer ja to nisam - rekao je Mensur

  • 2
Mensur Ajdarpašić Printskrin: TV Pink

Nakon raskida sa Filipom Carom, Mina Vrbaški iznela je tvrdnje da ju je bivši dečko Mensur Ajdarpašić zlostavljao fizički zbog čega će ga "strpati u zatvor".

Mensura su razbesnele Minine tvrdnje, pa je opleo po njoj i zapretio joj svojim ulaskom u Zadrugu.

- Mina se služi lažima. Bednica jedna. Prvi put čujem da se protiv mene vodi sudski postupak. Prijava ne postoji u policiji. Nikada je nisam tukao kao što priča. Nikada je nisam izbacio na auto-put. Ne može ona od mene da napravi nikakvog agresivca i prestupnika jer ja to nisam - izjavio je Mensur.

- Iscenirala je sve. Ja sam u odnosu sa Minom iskorišćen, čak se zbog njene priče sve okrenulo protiv mene. Pa i sama je priznala da se sve vreme igrala sa mnom i da mi je nameštala diskvalifikaciju. Mislila je da će tako da mi sje*e podršku. E, pa, zaje*ala se jer što me više gazi, ja više rastem - dodao je Ajdarpašić za "Star".

- Ne znam šta će biti ako ja uletim tamo. Mina me devojka više u životu ne interesuje. A to što sam rekao da će mnogi kad uđem da beže po krovovima i da se kriju, neću da otkrivam na koga sam tačno mislio, videćete uskoro - rekao je on.

Video: Vuk Mob crta kukasti krst po staklu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA