Maji saopšteno da je Janjuš diskvalifikovan, imanje se orilo od njenog plača, a onda je usledio šok

Ne mogu da verujem... Neće se vratiti... Zašto, zašto... Reci mi zašto... - kukala je starleta

  • 6
Marko Janjušević, Maja Marinković Janjuš i Maja, Printskrin: TV Pink

Marko Janjušević Janjuš sinoć je dobio tajni zadatak da lažira svoj beg iz "Zadruge 4", a misleći da je zaista pobegao, Maja Marinković nije mogla da dođe sebi od suza.

Janjuš je "pobegao" kroz Rajski vrt, odakle je prebačen na Rajsko ostrvo, a tamo je imao mogućnost da na televizoru prati dešavanja u Beloj kući i Majinu reakciju. Cilj je bio da se uveri u Majine emocije, te bude siguran da joj je zaista stalo do njega.

U Belu kuću je stiglo pismo kojim je Veliki šef obavestio zadrugare, koji nisu znali da je reč o tajnom zadatku, da je Janjuš diskvalifikovan.

- Janjuš je napustio Zadrugu, obaveštavamo vas da je diskvalifikovan - pročitao je pismo Kristijan Golubović, a Maja je odmah briznula u plač.

- Ne mogu da verujem... Neće se vratiti... Zašto, zašto... Reci mi zašto... Zašto mi niste rekli? Ne mogu da prihvatim, ne mogu, ne mogu... Gde je on, tražila sam ga na snimanju, kako je izašao? Nismo se svađali danas... - plakala je Maja na sav glas, pa dodala:

- Ne mogu bez njega, što je otišao, zašto mi je ovo uradio, ja ga volim kao Boga. Kidam se, duša mi se cepa.

Zadrugari su pokušali da je smire, ali im to nije polazilo za rukom, a Janjuš je zatim odlučio da prekine zadatak i pojavio se u dvorištu Bele kuće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    30. novembar 2020 | 14:15

    Janjus stalno prica kako bi vratio Enu, a ovamo se i dalje druzi sa Majom, kao nekada. Red ljubavi, red svadje. Onoliko covek a tako malo nezrelosti.

  • Đorđe

    4. decembar 2020 | 21:24

    Njih dvoje nemaju drugu priču osim ove lažne ljubavi i lažnog razvoda.

  • Aha

    30. novembar 2020 | 15:32

    😀😀😀😀😀😀😀🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂👋👋👋👋👋👋👋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA