Milica zbog sestre ščepala Boru za vilicu, zatim jecala u krevetu dok ju je Santana tešio

Iako su se žestoko posvađali, Bori je bilo žao što Milica plače

  • 2
Milica Kemez, Bora Santana Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Milica Kemez i Bora Santana žestoko su se sukobili zbog Santanine afere sa Miličinom sestrom Mirelom Kemez.

Milica se odrekla sestre, a onda se žestoko posvađala sa Borom kojeg je u naletu besa uhvatila za vilicu, a obezbeđenje i zadrugari odmah su reagovali.

- Nisi ni čula šta ti je sestra rekla, sram te bilo, ti je se odričeš! - odbrusio je Bora.

- Ona iznosi prljav veš, da mi se ovde ljudi se*u u život! I tebe i nje, doviđenja! Crkni! Izgleda da mi je muvao sestru, debilčina, to je istina - uzvratila je Milica.

- Ako ti je lakše, jesam ti muvao sestru. Nemoj da blatiš devojku, koja je htela da ti pošalje kupke, ja sam rekao da ti ni mrtav ne bih uneo, uneo sam i Vuku i svima, tebi nisam hteo! - rekao je zadrugar.

- Ti si đavo, zlo! Izgorećeš u svom zlu! A to tebe jede, ti nećeš moći da se nosiš sa tim, a voliš me, a ti si g*vno! Malo ti je bilo što si je*avao one devojke, nego si hteo i moju sestru i ona što hoće da bude u društvu novinara, svega, malo da se eksponirate, da jedete g*vna oboje, je l' vam jasno? - odbrusila je Kemezova.

Milica nije mogla više da izdrži, pa je uhvatila Boru za vilicu i nasrnula na njega. Međutim, kada je Milica plakala Bora je prišao da je uteši.

- Samo da ti kažem nešto... Šta ti je? Šta radiš to? Što plačeš? - upitao je Bora i poljubio Milicu u obraz, pa je nastavio.

- Jesam li ja zaslužila ovo? Pa šta, sa kime se ti sve grliš? Sa kim ne stigneš! Još me ovde provociraš! Što ti sada ne spava na ku*cu, a? Sa mnom si jeo i pio deset meseci, a ovamo me pljuješ! Da mi ne priđeš i da mi ne kažeš?! - odbrusila je Kemezova.

- Ma, znam, to je Peks pustio, doneo joj pljeskavice iz sprdnje, soba 19... Jesi li normalna? To je smešno - pravdao se Santana.

Video: Nije mogao da gleda njene suze: Emotivni susret Maje i Janjuša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Balkanski$pijun

    5. decembar 2020 | 03:37

    Lazo ceoal mixsija da gledamo

  • Balkanski$pijun

    5. decembar 2020 | 03:36

    Blato i bruka posle miljaninog sexsa sa zolom..! Ovi jadni nisu ni zašta lazo kad zaskočio miljanu najača scena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA