Otrovaće se od prljavštine! Apartman Miljane Kulić zgrozio ljude

Po celom apartmanu razbacane su stvari

  • 2

Rijaliti učesnica Miljana Kulić zgrozila je naciju kada je u programu prikazan apartman u kom trnutno boravi bez svoje porodice, sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom.

Tokom prethodnih sezona takođe je prikazivan nered u apartmanu Kulićki, a kako izgleda, ni ove godine ništa se nije promenilo.

Stvari su bile svuda, na krevetu, stolicama, pa čak i na podu, a jasno se vidi da kutak u kom inače borave Marija i Željko Kulić, kao i Miljana povremeno, niko duže vremena nije sređivao ni čistio.

"Šta je ovo?", "Otrovaće se od prljavštine", "Bolje neka Miljana nešto pospremi. Marija sad nije tu, pa joj mrsko da složi stvari", bili su neki od komentara na Tviteru.

Miljana je očigledno svesna nereda i prljavštine, pa se rano jutros bacila na sređivanje apartmana za koji su mnogi rekli da je toliko prljav da bi neko mogao da se razboli.

Kulićeva je sredila sav haos i krš, a detaljno je oribala celu kuhinju, te sada apartman izgleda mnogo dugačije i urednije.

Video: Miljana se izlanula da je opet trudna: U ponedeljak ponovo idem na kiretažu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    4. decembar 2020 | 20:40

    Zasto ona ima apartman? Dete vise nije u rijalitiju? Jel ona tamo bog sta?

  • Maca

    4. decembar 2020 | 17:48

    A gde vi tu vidite prljavštinu? Ja vidim sve tip top sređeno i čisto ko u apoteki.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA