Gastoz i još četvoro učenika "Parova" privedeni zbog nasilne pobune: Evo kakva ih kazna čeka

Oni su danas navodno razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, a njih je policijskoj stanici prijavio radnik obezbeđenja televizije "Happy"

  • 6
Nenad Marinković Gastoz Printskrin: Youtube/AmiG Show

Učesnici rijalitija "Parovi" Nenad Marinković Gastoz, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić, Ilijana Vagić i Mladen Vuletić večeras su navodno privedeni u policijsku stanicu u Zemunu. 

Oni su danas razvalili vrata i pokušali da dođu do producenta, a njih je policiji prijavio radnik obezbeđenja televizije "Happy". Oni su to uradili jer su nezadovoljni uslovima u šou programu, navodi Blic.

Pomenuti rijaliti učesnici su u policijsku stanicu otišli nakon što su do "Hepija" došla vozila policije i Hitne pomoći, dok su se prijatelji i članovi porodica takmičara rijalitija okupili u televiziji.

Televizija je podnela prijave protiv ovih učesnika, a zbog kršenja pravila, primenjivanja fizičkog nasilja i lomljenja po vili rijalitija, moraće da plate velike novčane iznose.

Takmičari su u policiji zbog nasilnog ponašanja dali iskaze, a navodno krive produkciju i govore da imaju pravo na uslove koje oni zahtevaju.

Inače, emitovanje rijalitija "Parovi", na televiziji i Internetu privremeno je obustavljeno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Em

    13. decembar 2020 | 01:46

    Sede, žderu, žvalave za onim stolom i još nezadovoljni? Sve to treba na njivu poslati, bar bi bilo korisno.

  • Misa

    13. decembar 2020 | 00:36

    Nisu vise nikome ni bili zanimljivi. Proslavila Nenada,namestila mu pobedi iako svi znamo da je to namestena da je pobeda bila Jelenina,non stop mu daju na znacaju,ruzni lakici se dovukli da kupe stan u kesu za devetomesecnu zaradu, Mladenu isto namestena pobeda..mrs

  • Gordana

    13. decembar 2020 | 00:32

    Uvek sam se pitala zasto se uvode jedni te isti likovi koji su umislili da su bogovi. Cuj ti Lakice usli da za deveti meseci kupe stan. Alo pa gde to ima? Pa doktori nauka za ceo zivot ne zarade da za kes kupe stan. Napolje bre. Nemoj da nam ih slucajno ponovo dobiju. Toliko pametniji I lepih ljudi bez posla koji bi noge ljubili produkciju da ih uvedu. Ruzni lakici da me zabavljaju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA