Tomović priznao da je u Staniju bio zaljubljen "kao tele", a onda je napravio surovo poređenje

- Lepo izgleda, mnogo lepo, lepše nego ikada. A onda ovde ujutru ustanem i vidim ove što se nisu istuširale posle žurke - pričao je ogorčeni Tomović

  • 2
Vladimir Tomović Vladimir Tomović / Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Filipa Cara interesovao je odnos Vladimira Tomovića i Stanije Dobrojević, pa ga je ispitivao u kasne sate, nakon što je rijaliti zvezda preko dana bila gošća u rijalitiju u ulozi Deda Mraza.

- Što se mene tiče - kad god došla, dobro došla. Ja joj zlo ne želim - kazao je Tomović na temu Stanijinog ulaska u Zadrugu.

- Je l' ima momka sada ? - upitao je Car.

- Ne znam, ali bih voleo da ima ako bude ušla ovde. Znam da ga ne bi prevarila ako bi došla ovde - odogovorio je Tomović pa je nastavio:

- Lepo izgleda, mnogo lepo, lepše nego ikada. A onda ovde ujutru ustanem i vidim ove što se nisu istuširale posle žurke, nego se naprsakju dezodoransom krmeljave, ni zube ne operu - pričao je Tomović.

- Je l ti stvarno misliš da će Standža ući, jesi bio baš zalljubljen u nju - upitao je Car.

- Ne znam , mislim da će brzo. Ja sam baš zaljubio, kao tele u 36. godini. Ja ni sa jednom devojkom nisam na doku bio, a ona i ja smo tamo imali baš lepe razgovore. Nije mi dugo trebalo da se zaljubim, a da se odljubim... Nemam pojma. Voleo sam je baš. Ima ona mnogo dobrih stvari, ima ona mnogo dobrih osobina - ispričao je Vladimir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA