Maja Marinković priznala da je imala odnose sa Mensurom: "Bila sam slobodna devojka"

- Nisam bila u vezi sa Janjušem - rekla je Maja u "Amneziji"

  • 17
Mensur Ajdarpašić, Maja Marinković Mensur Ajdarpašić, Maja Marinković Foto: Marko Jovanović, Printskrin: TV Pink

Maja Marinković gostovala je u "Amneziji" gde je odgovarala na pitanja svojih domaćina Bore Santane i Marka Đedovića. Ona je priznala da je svojevremeno imala odnose sa nekeadašnjim učesnikom "Zadruge" Mensurom Ajdarpašićem.

- Negirala sam tu priču jer Mensur nije učesnik. Da, sada potvrđujem. Ne vidim šta je tu loše, bila sam slobodna devojka, nisam bila u vezi sa Janjušem. Moram da potvrdim i da imam o njemu najlepše mišljenje. Da, komentarisali smo i Janjuša i Minu, ali ja sam tada mislila da se ja neću pomiriti sa Janjušem, on je bio ovde. To je to, iskrenost je moja jača strana uvek bila - rekla je Maja i dodala:

- Ništa me ne iznenađuje, Mina je devojka kakva jeste. Sigurna sam da je to zbog Mensura. Mene to ne dotiče, Mina je takva kakva jeste. Mensur i ja smo pričali o njoj malo, da mu pakuje priče. Ja verujem Mensuru. Ja ću do kraja ostati sama. Kada bi ušao, bila bih sa njim super, pozdrav za njega - navela je Maja.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaaa

    27. januar 2021 | 18:40

    Ovu nije imao samo ko je zurio na autobus😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Razmisljam

    27. januar 2021 | 19:07

    Najgore sto je njeno svojstveno jednom delu mladih devojaka. Udaraju se na svakom cosku, a posle ocekuju da ih neko voli, seta za ruku, ozeni. Pa sreco takvu nece niko, a sama od sebe napravis to iduci okoli i pod izgovorom "Ja sam slobodna" lezes sa svakim ko ti posveti trunku paznje. Znam toliko slobodnih devojaka koje nemaju afere niti lezu sa kim stignu, e znas kako je lepo jednu takvu uhvatiti za ruku i prosetati sa njom, samo dok ti to shvatis vise te niko nece.

  • Mile

    27. januar 2021 | 18:22

    Kod ove zakazes ko za vakcinu,joj majko moja sta je ovo,koja li ce muska budala ovo da ozeni i da joj napravi dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA