Tara i Ša nikad prisniji, sve je varničilo na sceni: "Ovo nije drugarstvo, otišlo je predaleko"

Nastup Tare i Ša izazvao je brojne reakcije gledalaca

  • 5
Tara Simov, Nenad Alekić Ša Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša nastupili su zajedno na "Đuskoviziji", a mnogi komentarišu da je njihov performans izgledao kao da njih dvoje ipak imaju nešto više od prijateljstva.

Nenad i Tara mesecima unazad imaju turbulentan odnos u rijalitiju, a više puta jasno su se videle emocije između njih koje oni žele da sakriju, što su i zadrugari, ali i gledaoci primetili.

Sada su Tara i Ša nastupili uz pesmu "Dobar plan", koju inače izvodi reper. Njih dvoje su na sceni bili veoma prisni, a po njihovom nastupu, svi komnetarišu da se jasno vide varnice koje sevaju između njih.

Tara i Ša su bili veoma bliski, pipkali su se, pohono gledali, reper je čak i opipao i Tarinu zadnjic, a ona se tada samo smeškala, a zbog njihovog nastupa gore društvene mreže.

"Kako je Ša gleda, progutao bi je, koji blam", "Meni nije prijatno da gledam, oženjen čovek da se ovako ponaša", "Što je najgore, ovi dvoje se jedini vole u Zadruzi". "Ovo nije drugarstvo, otišlo je predaleko", neki su od komnetara.

Kako je izgledao nastup Tare i Ša koji je izazvao burne rekacije i komentare gledalaca, pogledajte u videu u nastvaku teksta i u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA