Skandal u Zadruzi! Kristijan nasrnuo na dečka iz obezbeđenja, javno mu pretio i zakleo se u dete

Golubovića su jedva obuzdali

  • 23
Kristijan Golubović Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kristijan Golubović polio je vodom Taru Simov, a nakon što ju je Nenad Aleksić Ša zaštitio Kristijan je nasrnuo na repera i tom prilikom je javno zapretio članu obezbeđenja.

Dok je Dragana pričala o fizičkom obračunu sa Tarom, ona ju je polila vodom, a onda je Kristijan istom merom uzvratio Tari koju je zaštitio reper. Međutim, ona je uzela čašu i krenula na Kristijana što je njega razbesnelo.

- Dosta je bilo, ne može da se ćuti više! Je*aću vam majku sad! Ako ti je devojka, priznaj, ako ste u vezi!- vikao je Kristijan.

Golubović i Ša žestoko su se posvađali, a Kristijan je repera nekoliko puta grunuo i psovao ga, a kako ga je obezbeđenje uhvatilo on je pokušao da se obračuna sa jednim od njih i javno mu je zapretio.

- Sklonite se od mene! Ti si naj*bao, deteta mi moga. Za vrat me stežeš? Ja sam kriminalac, pi*ko, znaš šta ću da ti radim!- urlao je Golubović.

Golubović je zatim izašao napolje, pa je na kapiji opet pretio momku. U jednom trenutku uleteo je u Pab gde je uzeo nož i izleteo napolje.

Kako je izgledao sukob Golubovića i Tare i Ša, ali i okršaj sa obezbeđenjem, pogledjte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    2. mart 2021 | 07:31

    Dobro pogledan snimak pokazuje da je kristijan skroz u pravu, isto bi i ja postupio. Tara je najveci ljudski olos tamo a obezbedjenje tj. Plavi momak se zaigrao previse pa krenuo da pridavi Kristijana.Svako bi poludeo da te neko hvata za gusu!!! Kazna za obezbedjenje!!!!

  • Ja

    2. mart 2021 | 02:05

    Tara simov je prebila devojku u rijalitiju po peti put i nije izbačena. Polila je još i vodom, a onda je kristijan polio Taru i obezbedjenje ga je davilo, a Tara je krenula makazama na njega. To je istina a ne ova vaša priča.

  • Da

    2. mart 2021 | 07:49

    Nije Kristijana u zadrugu od straha ne bi smeli da spavaju sta bi im radili Tara i Tomovic,Tara je zasticena to vise svako vidi,udara i cupa kad hoce i to sa osmehom!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA