Ša počupao Taru za kosu, ona jecala! Haos u sitne sate "buknuo" nakon što je zvala Frana u krevet

U jednom trenutku je oženjeni reper je slučajno ili namerno počupao svoju devojku

  • 0
Tara i Ša Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Turbulentan odnos između ljubavnog para Tare Simov i Nenada Aleksića Ša se nastavlja.

Naime, nakon izbila je nova svađa između njih dvoje, a u jednom trenutku oženjeni reper je slučajno ili namerno počupao svoju devojku.

Nenadu je zasmetalo to što je zadrugarka zamolila Stefana Karića da joj pričuva piće, a potom i pozvala Frana Pujasa u krevet sa njima nakon žurke.

On se kasnije izvinjavao svima, ali je nova drama nastala kada je pokušao da skine masku za spavanje sa Tarinog lica ne bi li razmenjivao nežnosti sa njom, ali ju je u tom momentu počupao za kosu, zbog čega se ona mnogo iznervirala.

- Neka me ostavi na miru... Ja ne mogu ovo više... - jecala je zadrugarka, dok se Aleksić na drugom kraju imanja žalio Marku Janjuševiću Janjušu zbog odnosa sa Tarom.

- Ja nisam glup ja znam sve, ja ne bežim od problema nego samo želim da se smirim. Znam šta me čeka kada izađem napolje, čeka me razvod, osude i svašta. Ponižavanje me čeka, a ja sam jedini koji sam izgubio sve i ispadam psihopata! Ja sam ispao loš i meni nema odbrane. Ja sa uz Ivanu sve napravio, ona je bila uz mene i sve smo zajedno stekli, porodica joj je super, porodica bajka, sa njom sam živeo bajku! Ja sam svestan svega i sam sebe krivim za sve! Mene najviše brine jer ću napolju biti najgori, a nisam najgori i to će me sahraniti - jadao se Ša.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA