Jovanin bivši o raskidu, otkrio da li će joj oprostiti "izdaju": "Nisam očekivao da će me ostaviti"

- Dogovor je bio da napolju ne radim nista što ne bi trebalo, takođe i ona... - rekao je Luka

  • 1
Luka Pojužina, Jovana Ljubisavljević , Stefan Karić Foto: Instagram/luka_pojuzina, Nikola Tomić

Bivši dečko misice Jovane Ljubisavljević, Luka Pojužina, pričao je o raskidu i otkrio da li bi bivšoj oprostio ukoliko bi se ona istinski pokajala što ga je javno ostavila i uplovila u vezu sa Stefanom Karićem.

- Nikada u životu. Ne bih mogao nikad da pređem preko toga. To doživljavam kao izdaju - rekao je Luka, a zatim je otkrio da nije mogao ni da zamisli da će ga Jovana ostaviti u rijalitiju.

- Ne zameram joj, imali smo neki dogovor pre ulaska ali nismo bili pripremljeni na to. Površno smo gledali na te stvari i to nas je koštalo. Dogovor je bio da napolju ne radim nista što ne bi trebalo, takođe i ona. Nisam očekivao da će me ostaviti i bio sam siguran u sve to - rekao je Luka u emisiji "Pitam za druga".

Jovanin bivši mislio je da je Vladimir Tomović zaljubljen u nju kada ju je izbrao za omiljenu osobu, ali ističe da nikada nije sumnjao u Ljubisavljevićevu.

- Iskreno, nisam sumnjao u Jovanu. Oni tamo žive zajedno i normalno je da sede tamo jedno pored drugog i da popričaju nekad. Mislio sam da je Tomović iskreno zaljubljen u Jovanu, ali kažu da je on rijaliti igrač. Ne znam sad... - dodao je Luka.

Podsetimo, nakon što je javno ostavila Luku, Jovana je posle samo nekoliko dana uplovila u vezu sa Karićem, a mnogi zadrugari komentarišu da je baš Stefan razlog zašto je Jovana prelomila da ostavi Luku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA