Zadrugarka tvrdi: "Dečko je pokušao je da me gurne sa terase, tužiću ga za pokušaj ubistava"

- Čim izađem iz rijalitija, uništiću ga! Tužiću ga i za sav novac koji sam potrošila na njega - ispričala je Anja cimerkama

  • 1
Anja Todorović, Jovan Cvijetić Cvele Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesnica Anja Todorović tvrdi da je njen dečko Jovan Cvijetić Cvele, koji je takođe u Zadruzi, navodno nasrnuo na nju i pokušao da je gurne s terase.

- Tužiću Cveleta za pokušaj ubistva! Čim izađem iz rijalitija, uništiću ga! Pokušao je da me ubije, da me gurne sa terase. Platiće mi za to! Tužiću ga i za sav novac koji sam potrošila na njega. Uništiću tog smrada! - ispričala je Anja cimerkama.

Sa druge strane Cvele je negirao optužbe svoje devojke ističući da Anja izmilja u besu, a rekao je i da je ona njega tukla tokom veze van rijalitija.

- To su glupostil Anja u besu ume svašta da ispriča i da slaže. Ja sam nju pokušao da ubijem?! Pa, ona je mene tukla više puta, a nikad joj nisam uzvratio. Kad je reč o novcu, zaduživao sam se da bismo mogli da živimo zajedno i da bih mogao da plaćam deo računa. Laže, jer je ljuta na mene - rekao je, piše Hit Informer.

Inače, sukob između para nastao je kad je Todorovićeva saznala da ju je Cvijetić čak pet puta prevario na početku veze. Anja je pre Zadruge čula za njegove dve prevare, ali je nedavno otkriveno da je Cvele bio sa još tri devojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    8. april 2021 | 10:08

    Sad si se setila da ga tužiš, a mesecima bila sa njim u rijalitiju, tad ti to nije smetalo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA