Ša neće znati šta ga je snašlo: Ivana i Tomović u vezi?

Ono što je zanimljivo jeste da je Tomović bio u lošem odnosu sa Ša dok je bio u Zadruzi, a razlog je bio ljubomora, te je branio Tari da komunicira sa njim.

  • 12
MAC, music awards ceremony, MAC 2020 Ivana i Nenad, Foto: Nikola Tomić

Nakon što je diskvalifikovan iz Zadruge zbog nepoštovanja pravila, kao ni produkcije, Vladimir Tomović očigledno je nastavio da zavodi žene i napolju, ali je, kako prenose domaći mediji, uspeo da upeca ni manje ni više, nego Ivanu Aleksić, supurgu od Ša.

Naime, na Instagramu se može videti da joj je Tomović komentarisao fotografiju koju je izbacila, a komentari nisu bili ni najmanje prijateljski.

Očigledno ni Ivana nije nimalo imuna na Tomovićeve "slatke reči".

- Ukrašće mi te neko - napisao joj je Vladimir, dok mu je ona odgovorila:

- Neće, neće, ti si moj zaštitnik.

Ivana očigledno vidi u Tomoviću zaštitnika, što mu je i pokazala odgovorom u komentarima

Ono što je zanimljivo jeste da je Tomović bio u lošem odnosu sa Ša dok je bio u Zadruzi, a razlog je bio ljubomora, te je branio Tari da komunicira sa njim.

Kako je preneo Pink.rs, ovo nije potvrđeno ni sa jedne ni sa druge strane, a komentari su i nakon pomenutih nastavili da se nižu.

Ivana je baš ta koja očigledno ne gubi vreme, pa je Vladimira i te kako hvalila ispod njegove nove objave.

- Vrednica, pametnica - pisala mu je Ivana u komentarima, a ono što je zanimljivo jeste da mu je ostavljala emotikone koji označavaju srce i poljupce, dok je on njoj uzvratio srcem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žana

    17. april 2021 | 11:14

    Gle čuda,ona se ne bi smela ni dopisivati,a onaj njen se valja po krevetu već 8 meseci.Samo napred Ivana,radi sta ti drago samo onog gradonačelnika što dalje od sebe.Nadam se da ti je sve ovo otvorilo oči i da vidiš sa kim si živela...

  • Realno

    17. april 2021 | 17:31

    Udara tamo gde ga najvise boli. On je bio nenormalno ljubomoran na Tomovica zbog Tare, a zamislite koliko ce tek da poludi kad bude ovo video. I ja bih mu isto to uradila,nista bolje i ne zasluzuje kad je javno prevario. Sta sad, treba da ode u manastir?? Oslobodila se bede, sad moze da radi sta hoce i da uziva u zivotu. Tako je sestro, samo gazi!!!!!

  • Mladen

    17. april 2021 | 12:29

    Glupost dao joj podrsku sta ona ne sme nista sta ovaj radi unutra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA