Pomirili se Jovana i Stefan, pa se odmah oglasio i Osman: "Moram reći da je moj sin pomalo sujetan"

Karić je prokomentarisao i Stefanove trenutne emocije, pa je otkrio i zašto je ponekad odbojan prema njoj

  • 2
Osman Karić, Jovana Ljubisavljević, Stefan Karic Foto: A. Nalbantjan, ATA Images, Nikola Tomić

Zadrugari Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić su prethodnih dana imali jako velike oscilacije u njihovom odnosu, što je rezultiralo i raskidom, koji je više potencirao Stefan, a komentar na ovu situaciju dao je i Osman Karić. 

Međutim, sada se desio preokret, pa je on rešio da Jovani da drugu šansu, kada su razgovorom rešili nesuglasice i poljupcima obnovili vezu.

- Stefan ništa ne radi fejk i radi kadra da bi tamo opstao, što se ne bi reklo za mnoge druge učesnike iz Bele kuće, ali da ih sad ne navodim. Da mu nije stalo, verujte da ne bi sa njom proveo ni 5 minuta u razgovoru, a kamoli u istom budžetu, i pod istim jorganom u krevetu - rekao je Osman.

On se osvrnuo i na njegovu vezu od prošle godine, pa je uporedio njegov odnos prema Ivi Grgurić i odnos sa Jovanom.

- Setite se samo prošlogodišnje veze sa Ivom, čim je video da stvari nisu kako treba, i njena "emocija od 5 posto" odmah je napravio tampon zonu, to jest kineski zid između sebe i nje - dodao je Stefanov tata.

Osman je prokomentarisao i Stefanove trenutne emocije, pa je otkrio i zašto je ponekad odbojan prema njoj.

- Moram reći da je Stefan pomalo sujetan, čak u nekim situacijama i kompleks kada je u pitanju njegova devojka, u ovom slučaju Jovana. Kad to kažem, mislim na nepoverenje koje ima u nju, zaljubljen je ali jednostavno izranjavan od nekih prethodnih veza, gde se razočarao zbog neuzvraćene i lažne ljubavi. Poznavajući svoje dete, znam da se zaljubio u Jovanu, ali strah da mu ne zabije nož u leđa i ne povredi ga, je trenutno jači od emocija, tj. razmišlja glavom više nego srcem - rekao je Osman za Pink.rs i dodao:

- Stefan voli Jovanu, a time što je često tera od sebe, samo proverava da li je njena ljubav zaista iskrena i koliko. Drago mi je što mu Jovana svojim vraćanjem, pa čak neki kažu sopstvenim ponižavanjem, pokazuje da je ljubav ili zaljubljenost iskrena. Nadam se, i voleo bih da ta veza opstane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zana

    9. maj 2021 | 13:17

    Misica,čega.Može li mi neko reći gde je pobedila,koje mesto je bila?

  • Ja

    9. maj 2021 | 21:20

    Misica,ko kaze da je,prvi put je vidim I cujem,pa zar sa takvim nogama kao u svrake,za ciku osmana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA