Kristijanova žena napustila stan nakon njegove prevare: Onome što Ivana tek planira, niko se ne nada

- Ona mu je mnogo puta prešla preko rijaliti prevara, pravila se da ih nije shvatala ozbiljno, da se nisu desile ili da jednostavno za njih ne zna - rekao je izvor

  • 7
Kristijan Golubović Kristijan Golubović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon što je Kristijan Golubović ozvaničio vezu sa zadrugarkom Kristinom Spalević, posle snimka njihovog intimnog odnosa, njegova supruga Ivana Golubović navodno je van sebe.

Ivana se navodno iselila iz njihovog stana u centru Kraljeva i otišla kod majke u selo Ratina sa njihovom ćerkom, a navodi se da planira da traži i zabranu prilaska za Golubovića.

- Ivana je ovog puta potpuno van sebe. Iako odavno ne gleda rijaliti, snimke njenog supruga i Kristine su joj pokazale rođake i ona ne može da veruje da je to uradio tako javno i još da se posle svega drži sa rijaliti učesnicom za ruke. Dok je još bila pod utiskom svega pozvala je advokata, kojeg je i mnogo puta ranije pozivala pa odustajala od rastanka, ali ovog puta je tražila savet kako da se razvede - rekao je izvor.

- Ali, to nije jedino ona je tražila i da se konsultuju oko toga da Kristijan dobije zabranu prilaska njoj i ćerki, te da dete viđa samo kako sud odredi ili Socijalno. Ona ide na to da Kristijana ima burnu prošlost i da će sve institucije biti na njenoj strani da mu se dozvoli da dete viđa samo u kontrolisanim uslovima - dodao je izvor.

- Ne znam šta će biti njeni argumetni za takav zahtev i da li se Ivana sprema da progovori o Kristijanu i nekim poslovima za koje zna, ali detalje razgovora sa advokatom ne znam - kaže izvor blizak Ivani za Blic i dodaje:

- Ona mu je mnogo puta prešla preko rijaliti prevara, pravila se da ih nije shvatala ozbiljno, da se nisu desile ili da jednostavno za njih ne zna. Ali,sada joj je prekipelo. Čekala ga je toliko dugo da izađe iz zatovra, da bude uz njihovu ćerku kojoj fali očinska figura, a on je odmah ušao u rijaliti. I još je napravio budalom pred svima. Ona više ne može da prođe Kraljevom, da ljudi ne zure u nju. Zato se povukla na selo.

Podsetimo, nakon što su zadrugari komentarisali Kristijanovu javnu prevaru i "istinu mu sasuli u lice", Golubović je plakao dok ga je ljubavnica Kristina tešila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    14. maj 2021 | 23:10

    Zasto bi trazila zabranu prilaska, pa nije je maltretirao? Kakve gluposti pisete!!!!!

  • Toni

    15. maj 2021 | 00:02

    Produkcija unistila 2braka

  • Aaaa

    15. maj 2021 | 09:51

    Produkcija namerno ubacuje žene ( niskog morala)sa zadatkom. Tri braka-pukla. Sramota!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA