Mina "obavila posao" i sa 14. dečkom u Zadruzi: Mišel poklekao, imao vrelu akciju ispod pokrivača

Turbulentan odnos ovo dvoje zadrugara je naišao na kulminaciju - u krevetu

  • 6
Mina Vrbaški, Mišel Gvozdenović Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Rijaliti učesnici Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović već neko vreme privlače pažnju zadrugara i javnosti, a izgleda da je njihov odnos sada prešao na viši stepen, s obzirom da su prvi put bili potpuno intimni u krevetu. Akcija se desila u ranim jutarnjim satima.

Veče je počelo sočnim poljupcima i zagrljajima. Činilo se da će tako i ostati, s obzirom da smo samo takve razmene nežnosti od strane Gvozdenovića i Vrbaški već imali.

Međutim, u jutarnjim satima je ovaj par odlučio da nas iznenadi i potpuno se prepusti strastima, te su prvi put imali se*s, a kao i većina zadrugara koji se na to odluče, akcija je bila ispod pokrivača.

Mina i Mišel nisu mogli da se obuzdaju, a ostaje nam da vidimo da li će ova vrela akcija označiti neko novo poglavlje u njihovom odnosu ili će nakon ovoga oboje biti ravnodušni.

Podsetimo, rijaliti zvezda Mina Vrbaški je u rijalitiju "Zadruga" od prve sezone i do sada je promenila više od 10 momaka. Pevač Mišel Gvozdenović joj je, verovali ili ne, 14. muškarac po redu sa kojim je imala neki vid intimnog odnosa u ovom formatu. Samo u "Zadruzi 4" uplovila je u romansu sa Franom Pujasom, završila tu priču, pa se poljubila sa Filipom Carom, sa kojim i dalje ima nejasan odnos.

Javnost je intigirala i njena ljubavna priča sa Vladimirom Tomovićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA