Kenan gledao fotografije sa pokojnim ocem i majkom, pa zaplakao: "Srce će mi pući"

-Ovo je moj život, nije mi dan, ne znam za sebe - rekao je Kenan kroz suze

  • 1
Kenan Tahirović Kenan Tahirović, Foto: Nikola Tomić

Kenan Tahirović pre nekoliko meseci izgubio je oca, a sada su mu puštene porodične uspomene zbog kojih je briznuo u plač.

Naime, januara ove godine, tokom učešća u "Zadruzi" saopšteno mu je da mu je otac preminuo zbog korona virusa, a pre nekoliko godina mu je preminula i majka.

Sada su mu na velikom televizoru u pomenutom rijalitiju puštene fotografije i uspomene sa najmilijima, a za neke nije ni znao da postoje, te nije mogao da suzdrži suze.

- Srce će mi iskočiti, video sam uspomene sa mamom, tatom, nisam ni znao ove slike da postoji. Ne sećam se ni da imam neke slike sa majkom. Ovde su bile dve bivše devojke, drago mi je da sam sve ovo video, ovo je moj život, nije mi dan, ne znam za sebe - rekao je Kenan.

- Posle ću ja sa njim da pričam, znam da mu nije dan, neću biti sebična, ali kontest je potpuno drugačiji, ja sam prešla preko toga, ali... Pustiću danas, ima vremena - komentarisala je Rialda.

- Mene su pogodile ove njegove uspomene, boli me kad muškarac plače. Često mi je pričao o mami i kako mu se život promenio kada je preminula, baš mi je žao - rekla je Miljana.

Posle ću ja sa njim da pričam, znam da mu nije dan, neću biti sebična, ali kontest je potpuno drugačiji, ja sam prešla preko toga, ali... Pustiću danas, ima vremena - komentarisala je Rialda.

- Mene su pogodile ove njegove uspomene, boli me kad muškarac plače. Često mi je pričao o mami i kako mu se život promenio kada je preminula, baš mi je žao - rekla je Miljana.

- Nisam se naljutila zbog poruka, ali mi nije pravo, samo nije momenat da o tome sad pričam. U tim trenucima da misli na te neke stvari, da ispituje Teodoru, da joj piše, a već je uveliko u vezi. Čak i ta priča da ja ukopavam samu sebe, on bi najbolje trebao znati neku pozadinu svega. Ja nikada o njemu ne bih tako pričala, niti bih se raspitivala da li će neko ući. Ispalo je kao da nismo u vezi - nastavljala je Rialda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    23. jun 2021 | 10:10

    Potpuno u pravu Rialda sa svojom izjavom. Plače sada, a kada je otišao da sahrani oca lunjao od kafića do kafića. Eto toliko mu je bilo tesko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA