Lepi Mića se opasno zamerio Miljani: "Marija joj traži prijatelje na silu, nadima se od zla"

Ponovo svađa za crnim stolom

  • 1

Miljana Kulić i Lepi Mića zaratili su tokom nominacija. Pored Miljane u trci za napuštanje Zadruge je i Filip Car, a Mića se ovog puta zamerio Kulićevoj.

Naime, pomenuti zadrugar je počeo da komentariše Miljanu za crnim stolom, a to je preraslo u svađu.

- Što se tiče Miljane, ništa novo. Čas je ovakva, čas je onakva. Ništa novo, da ti koru hleda ujutru, uveče ti se naj*be majke. Ako je prihvatiš takvu, manje ćeš da se nerviraš. Ako ne, dobiješ 24 sata nervozu, svađaš se, to nije isplativo raditi zbog nekoga ko nije tvoj život. Mi smo 4 godine zaredom ovde, imali smo niz svađa, ali sam ja uvek nekako spuštao loptu i kočio i onda sam došao do ovoga da Miljana više ne može da me iznervira. Može da me psuje, vređa, to me više ne interesuje. U korektnim smo odnosima. Više ne mogu da je savetujem. Još mi u glavi odzvanjaju reči Miljanine majke koja me je u subotu napala. Nekim ljudima je oprostila mnogo gore stvari, a mene je naružila i rekla svašta. To govori o njoj, ne o meni. Mislim da njena majka traži Miljani prijatelje na silu, a to ne može. Bori je oprostila uvrede sa pričom da je Bora bio na krštenju deteta, a ja sam bio i na krštenju i na rođenju i na rođendanu, ali ja nisam napravio atmosferu... Ja kapiram Mariju, nisam nimalo naivan. Miljana ume i te kako da vređa - nastavio je pevač, a onda se Miljana uspalila:

- Sada brani svog prijatelja Stefana Karića, od koga su svi digli ruke - odbrusila je Miljana.

- Jesi vređala Cara sinoć? Ti vređaš duboko - uzvratio je Mića.

- Ja sam branila Mišela sinoć i to na način koji umem i znam. Da li sam mu uvredila porodicu? - pričala je Kulićeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    3. jul 2021 | 16:41

    Auuu nasta lici ova Miljana 😂😂😂 pa ona nije ni za ludaru...strasno kome dajete publicitet...ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA