≫ 

Skućio se pre rijalitija: Đedović kupio luksuznu nekretninu u komšiluku Velje Nevolje

Aktuelni stanovnik Pinkove "Bele kuće" pazario je nekretninu od oko devedest kvadrata

  • 6
Marko Đedović, Veljko Belivuk Velja Nevolja

Foto: ATA Images, Tanjug/Rade Prelić

Učesnik "Zadruge" Marko Đedović, neposredno pred ulazak u rijaliti obezbedio je sebi krov nad glavom i to u kraju gde Veljko Belivuk ima stan na Zvezdari.

Aktuelni stanovnik Pinkove "Bele kuće" pazario je luksuznu nekretninu od oko devedest kvadrata. Za novi životni prostor Đedović je iskeširao oko 200.000 evra.

On je uložio dodatni kapital u opremanje stana. Prema rečima našeg sagovornika Marko je angažovao agenciju za sređivanje doma, pa će po povratku us poljni svet da uživa u svojoj oazi mira.

- Marko tačno zna zbog čega je ušao u rijaliti. Sebi je obezbedio krov nad glavom. Komšija mu je Veljko Belivuk i on to zna, ali mu to nije smetalo. Njega samo zanimaju rijaliti šou programi i da uživa u životu. Tako i živi - priča za Kurir Đedovićev blizak prijatelj koji nije želeo da otkrivamo njegov identitet u javnosti.

Podsetimo, Marku je ovo druga sezona učešća u rijalitiju i tokom prve je govorio da je u Zadrugu ušao kako bi obezbedio novac za kupovinu nekretnine.

Video: Đedović otkriva da Ceca prati Zadrugu: Pala sam s kreveta od smeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA