ZA 45 MINUTA: Đoković slistio Montanjesa u Monte Karlu!

Srpski teniser pobedio je Španca Alberta Montanjesa sa 6:1, 6:0 u drugom kolu turnira u Kneževini i tako uspešno započeo odbranu titule

  • 2

Obećavajući početak sezone na šljaci za Novaka Đokovića! Srpski as je savladao Alberta Montanjesa sa 6:1, 6:0 i tako uspešno započeo odbranu titule u Monte Karlu!

Španac ni u šestom međusobnom meču protiv Đokovića nije imao nikakvih šansi za trijumf.

Đoković je nešto sporije počeo meč, što se i očekivalo s obzirom da je ovo prvi meč na šljaci u sezoni, pa je u trećem gemu na svoj servis dao isto toliko brejk šansi Montanjesu.

Ipak, serijom od pet vezanih poena Srbin je osvojio taj gem, za 2:1, posle čega je osvojio i narednih 10 gemova i tako stigao do jedne od najbržih pobeda u karijeri, za samo 45 minuta!

Novak je 57. teniseru sveta u drugom setu dozvolio samo pet poena, a Srbin je u nastavku izgubio samo jedan servis na svoj servis!

Ono što može da raduje srpskog tenisera je i pet asova, dok Montanjesu nije nijednom pošlo za rukom da osvoji poen direktno iz servisa.

Đoković se u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu sastaje sa pobednikom mečeva Monfis/Anderson i Dodig/Pablo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA