MARAKANA NEĆE VIDETI ORLOVE: Srbija cele kvalifikacije za EURO igra u Humskoj!

Izvršni odbor FSS je preinačio svoju odluku da reprezentacija samo do kraja godine bude domaćin na stadionu Partizana i odlučio da sve mečeve u borbi za plasman na EURO igra na tom terenu

  • 41

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije odlučio je da srpska reprezentacija čitave kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016. godine igra kao domaćin na stadionu Partizana i time se svoju prethodnu odluku da se samo prvi mečevi igraju u Humskoj preinačili i produžili.

Iako je prvobitno donešena odluka da nacionalni tim samo mečeve do kraja kalendarske godine igra na terenu crno-belih, jer se očekivalo da će problemi sa stadionom Crvene zvezde, koji je bio do sada domaćin u svim važnim mečevima "orlova", a koji prema novim propisima UEFA ne ispunjava trenutno uslove da se na njemu igraju međunarodni mečevi reprezentacija, to je prolongirano do kraja kvalifikacija za EURO.

Tako će se po prvi put dogoditi da najbolji tim Srbije ne odigra nijedan takmičarski meč na Marakani, a kako smo već ranije pisali jedan od problema koji pravi UEFA jesu i grafiti na našem najvećem stadionu.

Srpski reprezentativci predvođeni novim selektorom Dikom Advokatom svoj put ka Francuskoj započinju u oktobru utakmicom protiv Jermenije u gostima, a nekoliko dana kasnije ugostiće Albaniju, dok u novembru nam dolazi Danska. Ipak, pre toga će "orlovi" 7. septembra igrati u Humskoj protiv Francuske utakmicu koja nema rezultatski značaj i više je prijateljskog karaktera.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    4. avgust 2014 | 15:29

    Pecurkana ne da nece videti orlove,vec nece videti ni svoje igrace,UEFA zna zasto...60 000 000 razloga za to..Kljuc,lanac,katanac !! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!

  • Pinokio

    4. avgust 2014 | 14:37

    Albaniji je u humskoj kao na domaćem terenu.

  • Nolan

    4. avgust 2014 | 15:14

    Neka, ne zaslužuje Tole da njegova privatna prćija igra na najvećem našem stadionu. Nek igraju u lavoru, najvećoj svetskoj WC šolji i nek se tamo pozdravljaju sa prijateljima Albancima koji su tamo kao kod kuće. Ne zaslužujete Marakanu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA