TRAJKOVIĆ: Mnogima sam spasao gu***u!

- Neka sada udaraju svi po meni, zaslužio sam svaku kritiku za potez koji sam napravio. Moram da priznam da sam napravio veliku glupost, a jedino što mi smeta u celoj priči je to što sam tim svojim potezom mnogima sačuvao gu..cu - rekao je Trajković za "Večernje novosti"

  • 31

Mnogo se ovih dana pričalo o potezu Branislava Trajkovića u utakmici između Partizana i Ludogoreca. Štoper crno-belih našao se na udaru i javnosti i navijača kluba iz Humske, a odlučio je i da se on obrati javnosti.

Trajković je za "Večernje novosti" rekao da je napravio ogromnu glupost, ali da mu je krivo, jer se neki kriju iza njegovog poteza.

- Neka sada udaraju svi po meni, zaslužio sam svaku kritiku za potez koji sam napravio. Moram da priznam da sam napravio veliku glupost, a jedino što mi smeta u celoj priči je to što sam tim svojim potezom mnogima sačuvao gu..cu. Za sve je kriv Trajković i sve bi bilo drugačije da Trajković nije dobio crveni karton. Ako će im tako biti lakše i ako misle da je to jedina istina, neka im bude - rekao je Trajković i nastavio:

- Da se razumemo, ne tražim ja nikakvo opravdanje za ono što sam uradio. Kako bih i mogao da opravdam taj crveni karton? Smeta mi to što se svi bave onim što se dogodilo, a ne ulaze u suštinu problema. Nisam ni prvi ni poslednji kome se to dogodilo i ko može uopšte da garantuje šta bi se dogodilo da smo ostali „11 na 11“. Pa bio sam na terenu kada smo gubili 0:2 u 25. minutu i nismo pošteno ni prešli centar. Ja ću otići, problemi će ostati, ali tada svi koji se sada kriju iza mog crvenog kartona neće imati idealan alibi - kaže stameni štoper.

Defanzivac kaže i da je bio provociran od strane Bezjaka i da ima još primera u svetskom fudbalu, kada igrači nisu mogli da ostanu smireni u takvim situacijama i da su priče o tome da ima kockarske dugove velika glupost.

- Uzmite primer Suareza. Koliko para ima, sve sređeno u životu, a grize po terenu. I nije smak sveta. Pa, potez Zidana u finalu Svetskog prvenstva. Desi se da čoveku „padne roletna“ kao što je to sada bio slučaj samnom. Niko neće ili ne želi da pomene činjenicu da smo mi profesionalci, da igramo za novac kojeg nema. I da li se iko pita da li i kako hranimo porodice.

- Priče o mojim kockarskim dugovimao su smešne, ma presmešne priče. Svako danas može da piše šta hoće i ja prihvatam kritiku od svakoga za ono što sam uradio, jer je potpuno zaslužujem. Ipak, takva pisanja su besmislice koje nemaju nikakve dodirne tačke sa istinom - zaključuje Trajković i konstatuje da će definitvno napustiti Partizan:

- Da. Sve je gotovo. Raskinućemo ugovor, videćemo još na koji način, sve će biti poznato za dan ili dva. Tako je izgleda moralo da bude, a ja Partizanu želim sve najbolje - zaključio je Trajković

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    8. avgust 2014 | 22:53

    Ima tu dosta istine,iako njegova nepromišljenost nema opravdanje

  • eeee

    8. avgust 2014 | 21:45

    trajkoviću upravu si

  • arigo

    8. avgust 2014 | 21:43

    Nije bitno šta bi bilo da Trajković nije dobio crveni karton.Bitna je sportska kultura, a on je nema.Ne volim da gledam takve u Partizanu pa i da je najbolji igrač.Neka ga sreća prati u drugom klubu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA