Na bivšeg igrača Reala i Mančester Sitija majka bacila crnu magiju! (VIDEO)

Napadač Totenhema nije ni bleda senka fudbalera od prošle godine, a kao razlog navodi se veštičarenje najbližih članova njegove porodice.

  • 2

Togoanski reprezentativac i fudbaler nekolicine najboljih evropskih klubova Emenuel Adebajor nalazi se u velikom problemu. Kako navodi jedan britanski portal na njega je rođena majka bacila crnu magiju.

To je bilo dovoljno za potpuni psihički krah visokog centarfora koji ne može da se oporavi od šoka.

Iako članovi njegove porodice oštro demantuju sve navode, Adebajor je mentalno potpuno rastrojen, što je dovelo i do pada u formi. U protekloj sezoni Emanuel je na 25 utakmica postigao 14 golova, ali se u tekućoj samo dva puta na 12 susreta upisao u strelce.

- Mama plače svaki dan. Ona živi u Togou i svaki dan se čujemo telefonom. Ne prestaje da roni suze. Ona je žena koja nas je sve odgajila, nosila nas u stomaku devet meseci, brinula o nama. Mnogo sam ljuta na svog brata - rekla je Kola Adebajor, Emanuelova sestra koja živi u Bremenu u Nemačkoj.

Kao razlog zašto je majka proklela sina navodi se da Adebajorova škrtost prema najbližima. On zarađuje 170 hiljada funti nedeljno, ali po navodima njegove sestre i oca ne šalje porodici novac.

Još uvek nije poznato kako će se okončati drama u porodici Togoanskog superstara. Adebajor je preko svog agenta i kluba za koji trenutno nastupa, Totenhema odbio da daje bilo kakve izjave na ovu temu.

Poslednji put o svojim roditeljima Adebajor je pričao za radio stanicu u Gani.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eeee

    1. decembar 2014 | 21:07

    Sram neka ga bude,ako je to istina...sport je postao pretplacen,a ovolika kriza u svijetu...ako ne pomazu drugima te usijane glave od sportista,mogu bar roditelje i familiju...

  • CoC

    1. decembar 2014 | 15:20

    Iskoreniti gluposti oko crnih magija I debelo kazniti one koji sa tim zaludjuju narid I udaljavaju ga od onog pravog,onoga sto vredi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA