Đoković za sat i po vremena razbio Tomića! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta bez problema se plasirao u četvrto kolo Vimbldona

  • 3

Novak Đoković se bez većih problema plasirao u četvrto kolo Vimbldona pobedom protiv Bernarda Tomića u tri seta u trećem kolu - 6:3, 6:3, 6,3. Najboljem teniseru sveta je bilo dovoljno svega sat i po vremena da obezbedi sebi mesto u drugoj nedelji najprestižnijeg turnira na svetu.

Novak ništa nije prepuštao slučaju u duelu sa jednom od najvećih nada australijskog tenisa. U prvom setu je rano napravio brejk i sačuvao je prednost do kraja. U narednom setu je čak dva puta oduzeo Tomiću servis, a u trećem je ponovo dovoljan bio jedan brejk da privede meč kraju.

Novak je odlično servirao tokom meča, odservirao je 15 asova i imao je procenat ubačenog servisa 72%, dok je procenat osvojenih na prvi bila 81%, a na drugi 65%.

- Napredujem na turniru, osećam kontrolu, dobro sam servirao i imao neke lake poene danas što mi je olakšalo posao protiv Bernarda. Spolja možda izgleda da nisam imao pravi test do sada, ali imao sam mnogo teških protivnika. Znam da sam dobio svaki set, ja jesam zadovoljan kako igram i da sam blizu onoga kako želim da izgleda moja igra - rekao je Novak posle meča.

Đoković će se u četvrtom kolu sastati sa Kevinom Andersonom, koji je u tri seta slavio protiv Leandra Majera iz Argentine.

Vimbldon logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Еуклид

    3. jul 2015 | 18:19

    Аустралијанац хрватског порекла, импресиониран чињеницом са каквом величином игра, и од превелике жеље да први добије његов аутограм, у журби "заборавио" рекете, па Ноле доби меч службеним резултатом :) :) :)

  • Zule

    3. jul 2015 | 18:46

    Bravo Nole. Od pocetka meca skoncentrisan, fokusiran na igru, bez nonsalantnog ponasanja, bez potcjenjivanja protivnika. Tomic je odlican igrac, zna to Nole sve i izmedju istalog i jeste broj 1. Bravo majstore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA