Zvezda dobila ponudu od 2,5 miliona evra! Grujić se seli u Italiju? (FOTO)

Bukti menadžerski rat po pitanju transfera mladog veziste iz Crvene zvezde

  • 9

Povodom sve češćih natpisa u medijima da će Marko Grujić biti prodat, generalni direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić, izjavio je da klub nema nameru da proda mladog vezistu Marka Grujića.

 

- Grujić nije na prodaju. Mnogi me zovu i pitaju za Marka, ali svima kažem isto, ne želimo da ga pustimo - rekao je za Tanjug Zvezdan Terzić i dodao:

 

- U ovom trenutku zanima nas samo šampionska titula. On je jedan od najvažnijih igrača ekipe i mora da ostane do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, a možda i duže.

 

>>> Kako je Marko Grujić naterao Grofa da mu pruži šansu i postao miljenik Delija? (VIDEO)

 

Terzić je odbio da otkrije za medije, koji su to klubovi koji su poslali ponudu za Grujića. Engelski i italijanski mediji prenose da su za mladog vezistu zainteresovani Mančester Junajted, Čelzi, Ajntraht iz Frankfurta, Inter i Sasuolo, koji prema navodima ''Skaj sporta'' nudi Zvezdi dva i po miliona evra.

 

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

 

GRUJIĆ U CENTRU SUKOBA DVA MENADŽERSKE GRUPE

 

Nezvanično mladi vezista se našao u centru okršaja između dve menadžerske grupe. Naime, na adresu kluba iz Ljutice Bogdana došla je ponuda od vlasnika Čelsija Romana Abramoviča, koji je sreman da za usluge veziste plati četiri miliona evra.

 

Iza ponude londonskog kluba krije se menadžerska trojka - Nikola Damjanac, Fali Ramadani i Pini Zahavi.

 

Na suprotnoj strani je trenutni menadžer Marka Grujića Zoran Stojadinović, koji pokušava po svaku cenu da spreči eventualni transfer. Stojadinović se plaši da bi on ukoliko dođe do transfera Grujića u Čelsi, mogao ostati bez klijenta, a prava Grujića zastupao Pini Zahavi.

 

Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Foto: Tanjug/Srđan Ilić

 

Ipak pitanje je koliko bi ukoliko se transfer ostvari, Grujić igrao u londonskom klubu.

 

Nije isključeno da bi i on poput Danila Pantića bio prosleđen u Čelsijevu filijalu Vitese, koji je ove sezone tamo odigrao svega 94 minuta.

 

Preranim odlaskom u inostranstvo Grujić rizikuje da poput mnogih naših mladih igrača, koji su se ''trbuhom za kruhom'' otisnuli u inostranstvo, ''nestane'' sa  fudbalskih terena Evrope.

 

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maestro

    29. oktobar 2015 | 18:55

    Nikako ga ne treba sad prodavati,2.5 miliona je smejurija za nekog ko sad vredi 4-5 miliona a za 6 meseci ili godinu dana ako bude zdrav moze vredeti minimum 7-8 a mozda i 10 miliona eura.

  • Илија Чворовић

    29. oktobar 2015 | 17:02

    Испод 8 милиона нема приче

  • Ja.

    29. oktobar 2015 | 18:31

    Ni slucajno.Ne rasipajte sto je gospodin Grof sklopio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA