AMERI OTKRILI: Evo zašto će Đoković osvojiti Rolan Garos!

Novinar i kolumnista Yahoo sporta Džejson De la Penja tvrdi da će srpski teniser ove godine konačno osvojiti Kup Musketara

  • 11

Novinar i kolumnista Yahoo sporta Džejson De la Penja tvrdi da će Novak Đoković ove godine osvojiti Rolan Garos, jedini Gren slem turnir koji mu nedostaje.

>>> Đoković za Figaro: Ponosan sam što se deca u Srbiji ugledaju na mene

Novak već nekoliko godina pokušava da se domogne tog pehara posle tri izgubljena finala 2012, 2014, 2015.

>>> Đoković iznenadio odabirom partnera za prvi trening na Rolan Garosu (FOTO) (VIDEO)

Prošle godine je izgubio od Stena Vavrinke, ali ovaj novinar tvrdi da je prošle godine video da su mu oči zasijale kada su pričali o tome kako nije uspeo da osvoji ovaj turnir.

To znači da ima još veću želju nego ikada, jer je rođeni pobednik.

Penja tvrdi da je Novak naučio mnogo iz poraza prošle godine i da će sa trenerima Marjanom Vajdom i Borisom Bekerom prilagoditi trening.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Sa druge strane, piše kolumnista Yahoo sporta,  ono što ga je  iznenadilo prošle godine je da je pariska publika na Rolan Garosu ustaa da aplaudira Đokoviću. Mnoge godine ranije su ga izbegavali i nisu želeli da ga podrže.

Sada mogu da budu ključan psiholopki faktor za njega i da mu navijanjem pomognu više nego bilo kom rivalu,  da dođe do trofeja, jer je zaslužio.

To je priznao i sam Novak Đoković za magazin Figrao, kada je rekao da su mu ovacije publike mnogo značile prošle godine.

- Na Rolan Garosu sam tri puta igrao finale, sa puno emocija sam prolazio kroz sve to. To prvenstveno mislim na prošlogodišnju ceremoniju koja me je dirnula. Te ovacije koje sam dobio posle poraza, taj trenutak bio je jedan od najsnažnijih u mojoj karijeri - rekao je Đoković.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    19. maj 2016 | 23:39

    Moj Novace neces ga osvojiti jedanput vec tri puta u svojoj karijeri. Ovo kao i sve ostalo ce samo da bude jedan mali dio tvoje proslosti. Bilo ti je mnogo gore pa vidi gdje se sad nalazis.

  • Томислав Илић

    20. maj 2016 | 09:02

    Само да освојиш први ове године,ако Бог да освојићеш их више пута после.

  • Gardista

    20. maj 2016 | 08:54

    Pocepaj ih Nole ko svinja mrsan dzak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA