≫ 

Novakov naslednik može da učini nešto što Federer i Mekinro nisu uspeli!

Naš talenat na korak do velikog trofeja

  • 2

Talentovani teniser Miomir Kecmanović blizu je odbrane titule na Oranž Boulu, najjačem juniorskom turniru na svetu, a to niko nije učinio još od davne 1974. godine.

Momak koji je viđen kao naslednik Novaka Đokovića prošle godine je napravio senzaciju, došao je do titule iz senke kao deveti nosilac. Sada će u finalu igrati protiv drugog nosioca Kineza Vua Jublinga, a zanimljivo je da titulu na Oranž Boulu nisu uspeli da odbrane Džon Mekinro, Ivan Lendl, Džim Kurijer, Endi Rodik i Rodžer Federer.

Na putu do finala, Kecmanović nije izgubio set, najbolje je rangirani junior na svetu, pa sada ima ulogu apsolutnog favorita. Nažalost, put do završnice nije našla Olga Danilović, koja je izgubila od godinu dana starije Kaje Juvan u osmini finala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanče

    11. decembar 2016 | 12:57

    Ajde Miomire, da Bog da da podignes pehar. SRECNO!!!!

  • DAMIJOZE

    12. decembar 2016 | 12:03

    Harold Solomon = TOP plasman 5. mjesto i finale French open. Billy Martin = TOP plasman 32. mjesto i pobjeda u Little Rock 1975. Džon Mekinro = TOP plasman 1. mjesto 170 nedelja i 77 titula Ivan Lendl = TOP plasman 1. mjesto 270 nedelja i 94 titula Džim Kurijer = TOP plasman 1. mjesto 58 nedelja i 23 titula Endi Rodik = TOP plasman 1. mjesto 13 nedelja i 32 titula Rodžer Federer = TOP plasman 1. mjesto 302 nedelja i 88 titula Po ovoj statistici tebi bi se bolje pisalo daa si izgubio. Nadam se, da ces da prevaris statistiku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA