≫ 

Mišići su ponovo tu: Mnogi se raduju kako sada izgleda Novak Đoković kada skine majicu (FOTO)

Deluje da je najbolji srpski teniser nabacio mišićnu masu i da izgleda krupnije u odnosu na period od pre mesec dana kada su ga mnogi smatrali previše mršavim

  • 8

Novak Đoković se očigledno vraća u formu ako možemo da sudimo na osnovu prvog meča u četvrtfinalu Dejvis kupa. Najbolji srpski teniser je pregazio Španca Vinolasa sa 3:0, da bi kasnije i Troicki bio ubedljiv protiv Karenja Busta i tako Srbija posle prvog dana vodi sa 2:0.

Prethodnih dana mnogo se pričalo o Novakovoj ishrani, a čak su se i Španci umešali u to objavljivanjem intervjua sa bivšim selektorom Srbije Bogdanom Obradovićem, čije su izjave preveli tako da je navodno Novak ponovo počeo da jede meso.

Obradović je kasnije izjavio da su Španci pogrešno preveli njegovu izjavu, pa za sada možemo da nagađamo da li je Đoković pravio neku promenu kada je ishrana u pitanju.

U svakom slučaju, sudeći po fotografijama deluje da je nabacio mišićnu masu i deluje da je dobio malo na kilaži u odnosu na period od pre mesec dana kada su mnogi komentarisali njegovu fotografiju sa plaže komentarima da liči na kostura i da mu se vide rebra.

Pogledajte kako sada izgleda Novak, pa možete i sami da uporedite koliko se situacija promenila u odnosu na taj period. Takođe, tu je i krst sa Hilandara, koji je redovno na njegovim grudima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belasica

    7. april 2017 | 22:19

    Pustite Đoleta na miru, nek nam je živ i zdrav, a od mišića za pet dana ništa se ne može videti.

  • Maja

    7. april 2017 | 22:14

    Hvala Bogu vraca se Tu je krst tu su opet misici Napred Nole care

  • Sanja

    8. april 2017 | 09:41

    Ja ne mogu da verujem kakve sve komentare citam,ama ljudi ostavite Novaka na miru!!!On je jedino dobro sto se desilo ovom nasem napacenom narodu.Svaki komentar negativan o njemu za mene pise ljubomorna i bolesna osoba.Nole je KRALJ!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA